Libnet.ro
UNICEF

08:30

Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Racii vor avea parte de schimbari pe plan amoros

Antena3 Antena3,
Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Racii vor avea parte de schimbari pe plan amoros

Pentru nativii semnelor zodiacale, urmeaza o perioada extrem de interesanta, cu multe suisuri si coborasuri pe plan amoros. Berbec - in iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti. continuă pe Antena3

HOROSCOP IUNIE. Horoscop complet pentru luna iunie 2018 - Apar transformari uriase pentru unele zodii!Capricornii, certuri mari in relatie

Luna iunie este marcata de transformari majore in vietile noastre. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru inceputul verii. BERBEC Treci deja printr-un proces de schimbare in viata ta si trebuie sa-ti dai seama de.

Horoscop iunie. Ce zodii vor avea noroc cu carul in luna iunie

Horoscop iunie. Marte in casa carierei face din aceasta luna cea mai dinamica perioada pentru trei dintre nativii zodiacului. Iunie le va aduce castiguri la care nici nu sperau, obtin recunoasterea publica si.

PROGRAM BANCI 1 IUNIE. Cum vor lucra bancile in ziua de 1 iunie

Agentiile Raiffeisen Bank din toata tara vor fi inchise pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, cu exceptia unitatilor din supermarket-uri, mall-uri si reteaua Selgros, care vor avea un program special, a anuntat joi ba.

HOROSCOP IUNIE. Cele patru zodii cu ghinion in luna iunie 2018

Multe persoane asociaza luna iunie cu pozitivismul, norocul si distractia. Insa pentru unele zodii, luna iunie inseamna doar ghinion. Iata cine a tras paiul scurt. RAC Vei trece prin schimbari majore la care nu te.

Cardiolog: Noua din 1.000 de copii vin pe lume cu o malformatie cardiaca congenitala Electrocardiograme gratuite pentru copiii sub 12 ani, toata luna iunie

Anual, in Romania, se nasc peste 1. 000 de copii cu malformatii cardiace congenitale. Dintre acestia, mai putin de 500 sunt operati. Toata luna iunie, un centru privat de sanatate din Bucuresti ofera servicii medicale cardiologice gratuite destinate celor mici.

Horoscop. Trei zodii care vor avea un succes fantastic in luna iunie

Marte in casa carierei face din aceasta luna cea mai dinamica perioada pentru trei dintre nativii zodiacului. Iunie le va aduce castiguri la care nici nu sperau, obtin recunoasterea publica si isi vor.

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea noroc in luna iunie

Balanta Balanta va avea o luna plina de succes si reusite. Multi nativi vor primi prime. Vor aparea propuneri de promovari sau chiar lansarea intr-o afacere. Leu in iunie 2018, cariera va ocupa primul.

Zodiile care vor avea noroc in luna iunie: castiguri financiare, promovari si lansarea unor afaceri de succes

Marte in casa carierei face din aceasta luna cea mai dinamica perioada pentru trei dintre nativii zodiacului. Iunie le va aduce castiguri la care nici nu sperau, obtin recunoasterea publica si isi vor consolida pozitia la locul de munca.

Luna iunie incepe cu handbal de varf la Buzau, in climatul de liniste si ordine asigurat de CALDO PRIVAT SECURITY la meciul Rom515;nia - Portugalia

Compania CALDO PRIVAT SECURITY va asigura paza si protectia la meciul de handbal Rom515;nia - Portugalia, ultimul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European de Handbal Feminin, ce se va juca duminica, 3.

nalta Curte a amnat, pentru 8 iunie, decizia n dosarul n care este judecat Dragnea / DNA a cerut 7 ani si jumatate de nchisoare pentru liderul PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, marti, pentru 8 iunie, decizia in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )