Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! MYNAME lupta pentru iubire in videoclipul piesei F.F.Y.! Urmareste-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! MYNAME lupta pentru iubire in videoclipul piesei F.F.Y.! Urmareste-l aici!

Dupa ce ne-au incantat cu o versiune short a clipului pentru F. , precum si cu 5 teasere individuale, baietii de. continuă pe Devorator Monden

HOT! Yery Band socheaza cu videoclipul piesei Romeo Mannequin! Vezi aici cum arata!

Oare membrii formatiei Yery Band inca se afla sub influenta atmosferii de Halloween? Interzis minorilor sub 19 ani din Coreea.

HOT! DJ Cassidy petrece in roz alaturi de Jessie J si Robin Thicke in videoclipul piesei Calling All Hearts! Urmareste-l aici!

La mai bine de jumatate de an de la filmarea sa, videoclipul piesei Calling All Hearts a avut premiera pe.

Kings of Leon reintregesc familia in videoclipul piesei Temple! Urmareste clipul aici!

O productie marca NachoVision, initiativa video a lui Christopher Nacho Followill, videoclipul piesei Temple reprezinta modul in care membrii Kings.

Petrolul ramane in lupta pentru titlu, dupa 2-0 cu Otelul Galati

Petrolul Ploiesti ramane in lupta pentru titlu, echipa antrenata de Cosmin Contra reusind sa se impuna cu 2-0 pe teren propriu in fata celor de la Otelul Galati, intr-un meci din etapa a 21-a din Liga.

Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

Principalul favorit la alegerile pentru presedintia FRF, Gica Popescu, a fost scos din cursa, marti, cand a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor. Mircea Sandu, actualul presedinte, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la functia pe care o ocupa din 1990, informeaza Agerpres. Astfel, cinci candidati, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, au ramas lupta. La Adunarea .

Incredibil! Nominalizat la Oscar se lupta pentru supravietuire

A fost nominalizat la Oscar pentru rol secundar, dar iata ca pentru a se bucura de ceea ce vine o data cu faima, Barkhad Abdi trebuie sa mai astepte.

UPDATE.Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din ...

Membrii afiliati ai FRF au inceput sa soseasca, miercuri dimineata, la Casa Fotbalului, unde, de la ora 10. 00 se va desfasura Adunarea Generala de alegeri pentru sefia forului, conform Mediafax. Tot in aceasta dimineata, de la ora 08. 30, membrii Comitetului Executiv al FRF s-au intrunit pentru a lua act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, nu va mai putea participa la alegeri si .

FC Vaslui a invins pe Gaz Metan Medias si ramane in lupta pentru cupele europene

Un gol superb marcat de Nuno Viveiros cu un sfert de ora inainte de final a fost suficient pentru ca FC Vaslui sa castige partida de pe teren propriu cu Gaz Metan si sa se mentina in cursa pentru clasarea pe un.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )