Libnet.ro
UNICEF

11:00

HotNews.ro - cea mai citata sursa media in presa scrisa, in aprilie

Hotnews Hotnews,
 HotNews.ro - cea mai citata sursa media in presa scrisa, in aprilie

HotNews. ro a fost sursa media cea mai citata in presa scrisa, in aprilie, fiind urmata de Realitatea TV si de Digi 24, potrivit unei monitorizari mediaTrust. HotNews. ro ocupa primul loc in top cu 47 de mentiuni. continuă pe Hotnews

Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume, in fata presedintei bancii centrale americana Fed) Janet Yellen, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicata miercuri si citata de AFP.

VIDEO Alexandra Olteanu, Initiative Media: Publicitatea locala de tip display scade cu 10%, bugetele de digital se reorienteaza spre performance dot-com. Sanse pentru publisherii romani: un market place local si continut monetizat sub umbrela brandurilor

Jucatorii internationali din piata de digital, in frunte cu Google si Facebook, isi maresc avantajul in fata publisherilor din online-ul romanesc: din punct de vedere al bugetelor atrase, primii cresc, estimativ, cu 25%, in timp ce display-ul local are o scadere preconizata la 10% anul acesta. Pentru publisherii locali, miza este sa-si monetizeze continutul asociindu-l cu brandurile sau intrand in jocul noilor tehnologii de cumparare automatizata a spatiului publicitar online, spune Alexandra Olteanu, managing director al agentiei Initiative Media, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Alexandra Olteanu a discutat cu HotNews. ro pe seama ultimului raport Media Fact Book referitor la piata de publicitate, publicat de Initiative, dar si despre evolutiile cheie din piata locala de media si publicitate. Interviul face parte din seria HotNews. ro Ad Report, ce urmareste sa analizeze starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Sebastian Ghita a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Ce rol joaca in PSD, cum a ajuns atat de influent si de ce a intrat frontal in conflict cu unii colegi de partid, fiind acuzat de amenintare si santaj? Ce legaturi exista intre Sebastian Ghita si reteaua Pavaleanu, una dintre marile retele de evaziune fiscala descoperite de procurorii DNA printre baronii judetelor? Cum a reusit sa aiba primul dosar penal la 23 de ani si cum a facut saltul de la Prahova la Bucuresti, devenind bun amic al premierului Victor Ponta si prosper om de afaceri cu statul? Ce crede despre viitorul candidat al PSD la prezidentiale? Deputatul PSD, Sebastian Ghita vezi CV), fondatorul Romania TV si Asesoft, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Intalnirea s-a incheiat.

Business Report: Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria sa. Ce companie a cumparat cu 3 miliarde de dolari; Harta judetelor: Administratiile financiare care au intrat pe rosu in plina crestere economica; Cum a ajuns Europa sa aspire la visurile

Liviu Tudor: Piata locuintelor din Romania are sanse sa ajunga ca cea din Germania. Romania ar putea depasi performanta economica din 2013, pe fondul imbunatatirii ratingului de tara, care va starni apetitul marilor fonduri de investitii. Psihoza cursului de schimb: leul e la cel mai bun curs din ultimele taspe luni. Cum a coborat cursul euro/leu sub 4,4, cum a inceput nebunia. In media. Stiu ca multe stiri cu carlig la public nu sunt, dar nici sa tragi din nou de o non-stire nu e normal.

Raportul Media Fact Book 2014: Caderea pietei de publicitate s-a oprit. Cheltuielile de reclama se vor ridica anul acesta la 306 milioane de euro. Digitalul este singurul segment in crestere

Cheltuielile de publicitate pe piata romaneasca se vor ridica, in 2014, la 306 milioane de euro, un nivel similar celui de anul trecut, potrivit estimarilor prezentate, marti, de agentia de media Initiative, in cadrul raportului anual Media Fact Book. Pe o piata in care publicitatea TV stagneaza, iar presa scrisa, radioul si panotajul scad, Internetul este singurul segment media care inregistreaza crestere, urmand sa atinga in 2014 pragul de 50 de milioane de euro, arata estimarile Initiative.

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania, conform primei cercetari QUDAL QUality meDAL realizata in tara noastra. Studiul este efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS .

VIDEO INTERVIUSebastian Ghita: Grupul media pe care-l construiesc se pregateste de o fuziune si de o vanzare/ Nu vreau sa ajung nici Voiculescu, nici Vantu/ Singura solutie este sa-mi diminuez acest tip de influenta

Deputatul PSD, Sebastian Ghita, care controleaza prin apropiati postul de televiziune Romania TV, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro realizat de Dan Tapalaga, ca grupul media pe care-l construieste, inclusiv televiziunea Romania TV, se pregateste de o fuziune si o vanzare. Ghita sustine ca negociaza cu un cunoscut grup german. Deputatul PSD sustine ca doreste sa-si diminueze influenta de mogul media si admite ca a luat aceasta decizie la semnalul unor ambasade si in contextul mesajelor transmise de americani in legatura cu influenta oligarhilor in estul Europei. Ghita anunta ca este pe cale sa preia ProFM/Info Pro de la Pro TV, dar nu si alte active ale trustului Pro. Deputatul PSD mai spune ca a discutat cu Adrian Sarbu care ar dori sa vanda Mediafax dar nu si-a exprimat intentia sa cumpere deoarece ar fi convins ca vinde scump. Acesta mai este interesat si de achizitionarea Ziare. com, dar ca negocierile s-au blocat acum sase-opt luni din cauza sumelor foarte mari cerute. Ramai pe HotNews. ro pentru interviul integral cu Sebastian Ghita .

Utile: Dieta pentru reducerea colesterolului. Fii sanatos si slabeste cu cap; Condimente care-l fac sa te doreasca nespus de mult; Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare; Va dor dintii? Mestecati usturoi!

Remedii naturale pentru piscaturile de tantari. Nici nu lasi bine geamul deschis ca deja tantatii isi fac aparitia in casa ta, ca sa nu mai vorbim de atacul lor. Patru alimente care te fac mai destept. Stiai ca exista anumite alimente care ajuta la cresterea capacitatii intelectuale, la dezvoltarea memoriei si care reduc.

Faze Tari: Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobila i l-a trimis unei cliente: Esti penibila; A fost cea mai grasa femeie din lume insa a slabit 45 de kilograme facand sex; Super! Valiza asta prinde 20 kilometri la ora

Uite ce fac ei pentru 23 de lei pe zi!Arisa si Gan au una dintre cele mai grele meserii din lume. Pentru suma de numai 7 dolari 23 lei) pe zi, ei isi risca viata. Romanii, spaima bancomatelor de peste Ocean! Au furat din conturile americanilor 5. 000 de dolari. O retea care fura din ATM-uri a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )