Libnet.ro
UNICEF

12:30

Incendiul de la un club din Brasov, stins dupa mai bine de doua ore

Antena3 Antena3,
Incendiul de la un club din Brasov, stins dupa mai bine de doua ore

Un incendiu s-a declansat joi dupa amiaza la un club din Brasov, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta, Ciprian Sfreja, scrie Agerpres. O suprafata de. continuă pe Antena3

Incendiu la un club din Brasov

Un incendiu izbucnit joi dupa-amiaza la acoperisul unui club din Brasov s-a extins de la o suprafata de 300 de metri patrati la 600 de metri patrati, afectand si un restaurant din apropiere, dupa cum a informat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

Incendiu la un club din Brasov. Trei autospeciale cu apa si spuma si o autoscara intervin in aceste momente

Un incendiu s-a declansat joi dupa amiaza la un club din Brasov, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta, Ciprian Sfreja, scrie Agerpres. O suprafata de.

Incendiu la un club din Brasov. Trei autospeciale cu apa si spuma si o autoscara intervin pentru stingerea flacarilor

Un incendiu s-a declansat joi dupa amiaza la un club din Brasov, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta, Ciprian Sfreja, scrie Agerpres. O suprafata de.

S-a imbatat de 1 Mai la mare si a facut circ intr-un club din Mamaia! Ce a urmat dupa ce tanara s-a urcat cu picioarele pe pupitrul DJ-ului

Petrecerile de 1 Mai au fost cu adevarat spectaculoase pentru unii dintre tinerii care au ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana pe litoral. Printre zecile de mii de romani.

Un restaurant din Brasov a fost cuprins de flacari. S-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere, o autoscara si un echipaj SMURD

Pompierii brasoveni au intervenit, joi, cu cinci autospeciale pentru a lichida un incendiu puternic care a cuprins un club si un restaurant din oras.

Factura record la cel mai fitos club din Mamaia. Un multimilionar a comandat un Armand de Brignac-elefant, invelit in foita de aur de 24 karate

Fite fara limita in clubul LOFT din Mamaia. Un multimilionar indian a dat o avere pentru o sticla elefant de sase litri) de sampanie Armand de Brignac Mathusalem, invelita in foita de aur de.

Un PSD-ist, apropiat al ministrului Ana Birchall, a declansat o bataie CRUNTA intr-un club din Barlad (VIDEO)

Bataia e rupta din Rai, spune o vorba din batrani! De aceeasi parere se pare ca este si fostul sef de cabinet al Anei Birchall. Desi este si profesor de religie, barbatul a uitat repede.

Mihaela Bilic spune ce sa facem ca sa slabim: Mai bine mancati o felie de tort decat un kilogram de mere

Cele mai multe mamici isi doresc sa slabeasca rapid dupa nastere, insa nu isi dau seama de greselile pe care le fac. In afara de legume si carnea slaba multe femei continua sa consume fructe multe crezand ca sunt.

Dupa doar sapte ani, Intel a rezolvat o problema de securitate a procesoarelor

Intel are meritul de a fi rezolvat dupa doar sapte ani o vulnerabilitate critica dintr-o linie de procesoare a companiei. Vulnerabilitatea despre care este vorba a existat in cadrul procesoarelor din gama vPro pentru mai bine de sapte ani, abia acum fiind rezolvata de catre companie. Problema analizata reprezinta o ridicare a privilegiilor in sistemele [].

Tanara gasita moarta intr-un parau, dupa mai multe zile de disparitie. Ultimul bilet lasat pentru parinti are un mesaj sfasietor. Rudele nu se pot opri din plans

O adolescenta din Carolina de Sud, care a fost data disparuta de familie, a fost gasita moarta intr-un parau, desi lasase un bilet acasa ca se va intoarce curand, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )