Libnet.ro
UNICEF

07:45

A inceput vaccinarea aiurea in Romania: din greseala, a fost vaccinat cu Pfizer si cu Moderna

Playtech Playtech,
A inceput vaccinarea aiurea in Romania: din greseala, a fost vaccinat cu Pfizer si cu Moderna

In cazul in care aveai oricum o reticenta in ceea ce priveste procesul de vaccinare din Romania, experienta traita de un barbat din Targu Jiu nu te va linisti foarte mult. in teorie,. continuă pe Playtech

Andrei Baciu: Pentru noi este o prioritate vaccinarea tuturor lucratorilor din invatamant pentru ca domeniul educatiei a fost unul afectat (VIDEO)

Vicepresedintele CNCAV,Andrei Baciua vorbit marti pentru B1 TV, despre vaccinarea cadrelor didactice. Din punct de vedere epidemiologic, nu este corect sa spui deschidem scolile daca toata lu.

Brancardierul care a detubat din greseala o pacienta de la Spitalul Victor Babes a fost eliberat din arestul preventiv

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala, care a detubat o pacienta bolnava de COVID-19 din greseala,a fost eliberat din arestul preventiv in care se afla de la sfarsitul anului.

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea complet in Romania, din nou iarna in weekend

Pana la mijlocul saptamanii ramanem cu atmosfera de primavara in majoritatea regiunilor. De joi incolo, vreme se raceste simtitor, iar la inceputul weekendului devine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in Europa deja gasim vreme inchisa aproape peste tot. in tinuturile sudice o sa ploua abundent si se face cald pentru .

UPDATE Un barbat din Gorj vaccinat cu Pfizer a primit din greseala la rapel o doza Moderna Politia a deschis un dosar penal

Un barbat din Targu Jiu programat marti pentru a face rapelul cu vaccinul anti-Covid Pfizer a fost vaccinat cu Moderna dupa ce a intrat in cabinetul gresit. Acum, barbatul este tinut sub observatie deoarece nu au fost facute studii clinice privind combinarea celor doua vaccinuri cu ARN mesager.

Precizari oficiale despre pacientul din Gorj care a fost vaccinat la rapel cu o doza gresita: Nu se pune problema unui risc medical suplimentar Politia a deshis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) precizeaza ca in cazul pacientului din Gorj care a primit prima doza din vaccinul PfizerBioNTech, iar la rapel a.

Barbat vaccinat din greseala la rapel cu ser Moderna in loc de Pfizer

Eroare grava, marti, la un centru de vaccinare din Targu Jiu. Personalul medical ar fi incurcat vaccinurile pe care le aveau disponibile si i-au administrat unui barbat in varsta de 69 de ani, programat pentru doza de rapel vaccin Moderna, in loc de Pfizer, vaccinul care i s-a administrat si in urma cu 21 de zile.

Un pacient din Romania a fost vaccinat la rapel cu serul gresit. Cum a fost posibil acest lucru

Eroare de proportii facuta la un centru de vaccinare din Targu Jiu. Personalul medical ar fi incurcat dozele de vaccin Pfizer BionTech si Moderna. Pacientul este o persoana varstnica, incadrata in principala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )