Libnet.ro
UNICEF

21:00

Income. Cine sunt romanii care vor veghea finantele tarii

Antena3 Antena3,
Income. Cine sunt romanii care vor veghea finantele tarii

Proiectul privind infiintarea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala a fost dezbatut in editia de sambata a emisiunii Income, realizata de Adrian Maniutiu, la Antena. continuă pe Antena3

Doi fosti fotbalisti uriasi si un arab putred de bogat: cine sunt oamenii care vor sa-l inlocuiasca pe Blatter la FIFA

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor e 26 octombrie si deja un triplu castigator al Balonului de Aur s-a inscris in cursa. El ar putea sa-l aiba rival pe cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile

Microsoft nu a anuntat o data oficiala de lansare pentru Windows 10 Mobile, dar avem totusi alte informatii importante legate de noua platforma. Desi multi dintre noi au reusit deja sa faca trecerea la Windows 10, exista in continuare o iteratie a acestei platforme despre care oficialii companiei americane nu au facut publice prea multe [] Acestea sunt telefoanele care primesc Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Cine sunt ultimii romani care pleaca la RAZBOI in Afganistan

Armata Romana se pregateste sa trimita in Afganistan ultima serie de militari care va participa la razboiul din aceasta tara.

Vestile proaste de azi care vor fi vestile si mai proaste de maine

Seceta din ultimele luni a facut ca productia agricola sa scada dramatic. Expertii trag un semnal de alarma si sustin ca cei care au cel mai mult de suferit sunt producatorii ce nu mai au cum sa-si acopere.

Facebook va lansa drone solare care vor furniza internet locuitorilor din zonele izolate (VIDEO)

Proiect ambitios, derulat de Facebook. Compania a prezentat dronele solare cu care va furniza internet locuitorilor din zone izolate. Acestea vor fi capabile sa zboare trei luni fara oprire si vor comunica.

Klaus Iohannis catre absolventii Academiei de Informatii Mihai Viteazu: Aveti datoria de a furniza cunoastere liderilor si factorilor strategici care vor ghida Romania catre prosperitate si securitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi, la festivitatea de absolvire a studiilor universitare de licenta a promotiei SRI - 25 de ani, care a avut loc la Academia Nationala de .

Andrei Gerea: Companiile de stat au fost jefuite de portocalii care vor din nou la guvernare

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE si ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, transmite ca s-a aratat surprins de modul populist in care Alina Gorghiu incearca sa profite de pe urma situatiei muncitorilor unora dintre companiile a caror criza financiara inca nu a luat sfarsit.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )