Libnet.ro
UNICEF

18:45

Indian Wells: Novak Dkojovici l-a invins pe Andy Murray si a acces in finala

România Liberă România Liberă,
Indian Wells: Novak Dkojovici l-a invins pe Andy Murray si a acces in finala

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul mondial, l-a invins, sambata, cu scorul de 6-2, 6-3, pe britanicul Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari. continuă pe România Liberă

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza Associated.

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala turneului de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer.

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer.

Novak Djokovic, in finala de la Indian Wells

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul mondial, l-a invins, sambata, cu scorul de 6-2, 6-3, pe britanicul Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale.

Indian Wells: Raonic vs Nadal si Berdych vs Federer in sferturile competitiei

Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal si Andy Murray primii patru favoriti) s-au calificat in sferturile turneului Masters de la Indian Wells. Urmeaza dueluri precum Raonic vs Nadal si Berdych vs Federer in sferturi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin de simplu.

Indian Wells 2015: Djkovic, Federer si Nadal, in sferturi. Un singur pas pana la confruntari de vis

Turneul de la Indian Wells ar putea avea confruntari de cinci stele si in semifinalele masculine, asta dupa ce Novak Djokovic, Roger Federer si Rafael Nadal au obtinut deja calificarea in sferturile de finala.

Simona Halep la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale, dupa ce-a invins-o pe Suarez Navarro. O astept pe Serena

Simona Halep la Indian Wells a ajuns in semifinale, egalandu-si performanta de anul trecut. in sferturi, romanca a invins-o pe Suarez Navarro. Desi a pierdut primul set, Halep le-a castigat foarte clar pe urmatoarele si ar putea juca in penultimul act chiar impotriva Serenei Williams.

Indian Wells: Simona Halep trece de Pliskova, 6-4, 6-4. Urmeaza Carla Suarez Navaro

Jucatoarea de pe locul trei WTA, Simona Halep, a invins-o pe Karolina Pliskova din Cehia si s-a calificat in sferturile de finala ale Indian Wells. Carla Suarez Navarro va fi urmatorul obstacol al Simonei la Indian Wells.

Halep se intalneste cu Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Ce sanse are romanca noastra

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia), locul 26 WTA si cap de serie numarul 27, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )