Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Playtech Playtech,
Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate . continuă pe Playtech

Care este capacitatea de testare pentru COVID-19 a Romaniei?

Raspuns rapid: intre 3000-5000zi intr-un scenariu optimist. in aceste zile, aud foarte des intrebarile cate teste REAL TIME PCR pentru depistarea SARS-CoV-2 poate realiza Rominia intr-o zi? Cum crestem capacitatea de testare? Ministrul Costache a vehiculat ideea surprizatoare, inainte cu o zi sa-si dea demisia, ca poate testa toata populatia Bucurestiului de 2. 000 000 de locuitori.

Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca

Gigi Becali a trecut la masuri radicale la FCSB, din cauza pandemiei care a oprit fotbalul. Finantatorul a anuntat ca nu mai e dispus sa bage bani in echipa, daca nu ii va aduce profit. Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca Finantatorul .

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum.

Jador si Connect-R, scosi din minti de Vulpita de la Antena 1. Care este legatura cu Alex Velea

Telenovela Vulpita, dar si actiunile protagonistei, o plaseaza in top-ul celor mai blamate si, totodata, invidiate persoane din Romania la aceasta ora. Sotii Stegaru si-au schimbat viata imediat cum au pasit in platoul Acces Direct. Si-au gasit loc in Bucuresti, isi permit sa isi satisfaca unele placeri, iar toate datorita ei, Vulpitei, mai cu seama .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )