Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce se intampla din 15 mai. Gabriela Firea: Trebuie sa existe o sincronizare in legatura cu toate deciziile luate

Antena3 Antena3,
Ce se intampla din 15 mai. Gabriela Firea: Trebuie sa existe o sincronizare in legatura cu toate deciziile luate

Gabriela Firea a propus redeschiderea parcurilor si cimitirelor din Capitala. continuă pe Antena3

Marcel Vela: Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea fi publicate pe site-ul MAI in aceasta seara

Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea sa fie publicate pe site-ul MAI in aceasta seara.

Salvamont, dupa ce Vela le-a dat liber romanilor la drumetii si alpinism din 15 mai: Virusul ramane o problema, nu a disparut si o sa il ducem cu noi si pe munte

Reprezentantii Salvamont Romania transmit mai multe recomandari romanilor pentru a se proteja atunci cand vor merge in drumetii pe munte, dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, spunea luni ca dupa 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, oamennii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism. Virusul ramane o problema, nu a disparut si o sa il ducem cu noi si pe munte, avertizeaza Salvamont.

Cati bani vei da pe o masca de protectie din 15 mai: promisiunile ministrului Economiei

Din 15 mai, Romania intra in stare de alerta, dar relaxarea anumitor restrictii atrage si cateva obligatii. Una dintre ele: esti obligat sa porti masca de protectie in spatiile publice.

DIN 15 MAI, Intram in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a risipit dezbaterile aprinse din ultimele zile si a anuntat ca nu are de gand sa prelungeasca starea actuala de urgenta si ca, incepand din 15 mai, vom intra in stare de alerta.

Surse: Magazinele mici care au deschidere stradala, redeschise din 15 mai

Liderii PNL s-au adunat, marti seara, intr-o videoconferinta pentru a discuta despre masurile de relaxare dupa data de 15 mai. Surse politice au spus, pentru MEDIAFAX, ca premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor din tara ca intentioneaza sa redeschida magazinele mici.

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente.

Premierul Orban: in interiorul localitatii, libertate deplina de miscare din 15 mai. in afara ei insa, deplasarea se va face doar cu motive intemeiate

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca din 15 mai, cand pe teritoriul Romaniei va fi instituita stare de alerta, va fi permisa si deplasarea in afara localitatii, dar doar pentru motive.

Ai voie sa-ti vizitezi rudele sau parintii din alta localitate din 15 mai? Orban si Vela dau informatii contradictorii

In ultima vreme, se tot vorbeste de data de 15 mai drept data de la care deplasarile nu mai sunt atat de restrictionate. Numai ca inclusiv oficialii ofera informatii contradictorii pe acest.

VIDEO Iarna grea pe Transfagarasan, la Cota 2000. Faptul ca din 15 mai se va putea circula pe munte, in creasta Fagarasului, este doar in teorie

Este iarna in toata regula pe Transfagarasan. Salvamontistii argeseni avertizeaza sa ne luam gandul de la trasee spre creasta muntilor Fagaras la iesirea din starea de urgenta.

Ludovic Orban: Raman sigure lucrurile comunicate de presedinte referitor la deplasarea interurbana Iohannis afirmase ca, din 15 mai, se va iesi din localitate doar cu motive justificate

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, o noua serie de precizari cu privire la deplasarea in afara localitatii dupa data de 15 mai. Eu comunic deciziile atunci cand vor fi luate. Suntem intr-o analiza,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )