Libnet.ro
UNICEF

08:30

Se intampla lucruri ciudate intr-o localitate din Timis

Antena3 Antena3,
Se intampla lucruri ciudate intr-o localitate din Timis

Se intampla lucruri ciudate intr-o localitate din Timis, dupa caderea intunericului. Un barbat ia la rand casele vecinilor si intra peste ei. in sufragerii, ba chiar si in paturile lor. intr-una dintre. continuă pe Antena3

Un microbuz s-a rasturnat intr-o localitate din Prahova

Sase persoane au fost ranite, luni, intr-un accident produs pe drumul national 1 A, in judetul Prahova, dupa ce soferul unui microbuz care transporta 12 persoane a pierdut controlul volanului.

Atac armat intr-un liceu din SUA

Un elev a deschis focul miercuri intr-un liceu din Dakota de Sud nordul Statelor Unite), ranindu-l pe directorul institutiei, in timp ce restul copiilor au putut fi evacuati, potrivit politiei si presei locale,.

Un elev a deschis focul intr-un liceu din SUA. Ce a urmat

Un elev a deschis focul, miercuri, cu o arma automata, intr-un liceu din statul american Dakota de Sud, ranindu-l pe directorul institutiei de invatamant, informeaza NBC News, potrivit.

Show erotic intr-o cladire din centrul Iasiului. Partasi sunt oameni celebri de cultura

In centrul Iasului, intr-un loc intens circulat, are loc frecvent un spectacol grotesc. Intr-un imobil istoric, administrat de artisti ieseni, au loc periodic spectacole de prost gust, la care participa tot felul de.

Atac armat intr-un colegiu din Oregon: Zece morti si 20 de raniti

Cel putin 15 persoane au murit si alte douazeci au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul la un colegiu din Oregon, SUA, informeaza CNN.

Politia anti-sclavie a gasit 50 de imigranti romani intr-o casa din Marea Britanie

In jur de 50 de imigranti romani despre care se crede ca erau tinuti impotriva propriei vointe de traficanti au fost descoperiti ingramaditi intr-o casa cu trei dormitoare din MArea Britanie. Politia.

Ce a facut un musulman intr-un mall din Bucuresti. Trecatorii au ramas masca

Moment cu totul neasteptat pe holurile unul mall din Bucuresti! Fara sa-i pese ca este privit, un musulman s-a descaltat si s-a aruncat la pamant ca sa-si spuna rugaciunea, scrie cancan. ro. Clientii veniti la shopping.

Germania: Bataie intre cateva sute de refugiati aflati intr-o tabara din apropiere de Kassel

O cearta cu bataie intre cateva sute de refugiati a izbucnit duminica intr-o tabara de primire din apropiere de Kassel centrul Germaniei). 14 persoane, printre care trei politisti, au fost usor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )