Libnet.ro
UNICEF

14:45

INTERVIU Experienta unui medic din Suceava infectat cu coronavirus: Am primit o singura masca de la spital. Am stat la o coada de 100 de persoane sa ma testez, dar s-au terminat testele. M-am tratat acasa, la spital sunt doua bai la 50 de pacienti

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Experienta unui medic din Suceava infectat cu coronavirus: Am primit o singura masca de la spital. Am stat la o coada de 100 de persoane sa ma testez, dar s-au terminat testele. M-am tratat acasa, la spital sunt doua bai la 50 de pacienti

Experienta asta de pacient este foarte importanta, te transpui in acea suferinta a lor, inveti sa intelegi mai bine pacientul. Anatol Burlacioc are 45 de ani, iar de 13 ani este medic la Spitalul Judetean din Suceava, epicentrul epidemiei de coronavirus din Romania. incearca sa traiasca sanatos si alearga cateva maratoane pe an. Epidemia de coronavirus l-a prins cu o singura masca de protectie oferita de spitalul unde lucreaza si complet neinstruit despre cum ar trebui sa se fereasca de noul virus, marturiseste el, intr-un interviu acordat HotNews. ro. La fel ca pe toti colegii sai. intr-o seara de martie, cand isi facea alergarea zilnica, a simtit ca nu mai respira normal. continuă pe Hotnews

Medic din Botosani, ucis de coronavirus Peste 1.000 de angajati din spitale sunt infectati cu COVID-19

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni dimineata, decesul a inca unui medic infectat cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 68 de ani, care avea specialitatea Medicina Interna. Aceasta suferea de.

Epidemia de coronavirus a mai facut 12 victime, majoritatea din Suceava si Bucuresti. Bilantul a ajuns la 675 decese

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, miercuri, la 675 decese. Ultimele 12 victime raportate aveau intre 47 si 90 de ani si erau din Suceava, Mehedinti, Galati, Bucuresti si Arad. COVID-19 a.

Primar: inca un medic din Hunedoara a murit rapus de coronavirus

Inca un doctor din judetul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunta primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din Romania care pierde lupta cu virusul.

Prefectul de Vrancea, plangere penala pe numele unui medic de la Spitalul de Urgente

Institutia Prefectului Vrancea a depus, marti, o plangere penala pe numele unui medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani, dupa ce acesta din urma a mers la serviciu, intrand astfel in contact cu medici si pacienti, desi avea simptome de COVID-19.

Un barbat din Suceava, surprins in timp ce tragea dezinfectant pe nas. S-a intors la locul faptei dupa cateva secunde (FOTO)

Imagini neasteptate surprinse intr-o scara de bloc din Suceava. Un barbat a fost surprins de o camera de supraveghere in timp ce tragea dezinfectantul de maini pe nas.

Avertismentul unui medic dupa decesul celui de-al treilea doctor din Romania: Plamanii au fost distrusi intr-un timp foarte scurt

Dr. Lucian Miron, directorul medical al Spitalului Municipal din Brad a explicat cum a fost ucisa de coronavirus colega lui, in varsta de 70 de ani, medic la acelasi spital.

Primul caine din SUA infectat cu noul coronavirus

Un caine din Statele Unite ale Americii a fost infectat cu noul coronavirus. Animalul de companie, apartinand rasei pug, din Carolina de Nord este primul caine din SUA testat pozitiv cu virusul care cauzeaza boala.

Spitalul din Suceava revine la o conducere civila. Situatia este stabilizata

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a anuntat, joi, ca la Spitalul Judetean de Urgenta .

Rafael Alexandru era trist ca isi va face aniversarea singur. Politistii din Suceava i-au facut insa o surpriza uriasa (VIDEO)

Rafael Alexandru a implinit, miercuri, sapte ani. Credea ca o sa aiba parte de o aniversare trista, din cauza ca prietenii nu puteau sa-l viziteze.

TripAdvisor concediaza 900 de angajati, din cauza crizei coronavirus COVID-19

TripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme online de sfaturi de calatorie din lume, se vede si ea nevoita sa faca disponibilizari de personal, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19, care a afectat puternic turismul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )