Libnet.ro
UNICEF

05:00

INTERVIU. Partea a patra. Alexandru Paleologu: Uniunea Europeana este anti-Europa insasi!

Adevărul Adevărul,
INTERVIU. Partea a patra. Alexandru Paleologu: Uniunea Europeana este anti-Europa insasi!

In ultimul episod al interviului, Maestrul Alexandru Paleologu vorbeste despre imbecilitatea electorala, despre cultura si civilizatia occidentala, despre ideologi si teroristi. continuă pe Adevărul

Au scazut brusc tarifele la roaming in Uniunea Europeana

In cazul in care nu va simteati favorizati ca sunteti in Uniunea Europeana, unul dintre beneficii este reprezentat de tarife mai mici la roaming. Comisia Europeana impreuna cu alte organisme din interioriul tarilor UE se ocupa intens in ultimii ani de micsorarea tarifelor la roaming. In urma cu cateva saptamani, anuntam ca in 2014 ne putem astepta la tarife similare atat in tara, cat si in afara ei. Pana atunci insa, mai beneficiem de un val de reduceri declansat la .

Asa e in Uniunea Europeana?. Blocaj la granita cu peste 1.300 de camioane, din cauza unei defectiuni tehnice

Peste 1. 300 de camioane au stat la cozi interminabile la granita dintre Croatia si Serbia, din cauza unei defectiuni tehnice. Proaspat intrata in Uniunea Europeana, Croatia a implementat un program modern de.

Uniunea Europeana indeamna Portugalia sa mentina ritmul reformelor

Uniunea Europeana a cerut luni seara Portugaliei sa isi mentina ritmul reformelor, dupa demisia surpriza a ministrului sau de finante.

Francois Hollande cere Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a cerut Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana, relateaza AFP, citata de Mediafax. Nu putem accepta un comportament de.

Azi noapte Uniunea Europeana s-a MODIFICAT. S-a intamplat la ora 24:00 si sute de mii de oameni au fost martori

Eveniment istoric in Uniunea Europeana! Croatia a devenit in aceasta noapte al 28-lea stat al Uniunii Europene. Peste o suta de lideri europeni au venit la Zagreb pentru a le ura croatilor bun-venit in blocul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )