Libnet.ro
UNICEF

01:05

Story-map de Craciun Cele mai frumoase colinde din Europa, puse pe harta

Hotnews Hotnews,
 Story-map de Craciun Cele mai frumoase colinde din Europa, puse pe harta

Cele mai frumoase si populare 32 de colinde din aproape toate tarile europene au fost puse intr-un story-map de sezon de catre echipa Esri Italia. Deschide usa, crestine Romania), Il est ne le devin enfant Franta), God rest you merry, gentlemen Anglia), O Tannenbaum Germania) sau Stille nacht,heilige nacht Austria) sunt doar cateva din cele mai frumoase colinde de pe Batranul continent pe care le puteti asculta in aplciatia interactiva din articol. continuă pe Hotnews

EMINEM retraieste cele mai dificile momente din viata sa, in clipul The Monster ft. Rihanna!

Eminem a dezvaluit noul sau videoclip, realizat pentru piesa The Monster. In clip, rapperul din Detroit retraieste cele mai dificile momente din viata sa, Rihanna jucand rolul psihologului. Videoclipul este regizat de Rich Lee, care a mai lucrat cu Eminem pentru piesele Not Afraid si Lighters. The Monster este noua colaborare dintre Eminem si Rihanna, .

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

Billboard: Bon Jovi, trupa cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013

Trupa Bon Jovi, Pink sau Rihanna sunt artistii cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013, arata topul intocmit de revista Billboard, veniturile obtinute fiind de peste 100 de milioane de euro. in schimb, nume precum Roger Waters, One Direction, Justin Bieber, Madonna, Jay Z sau Lady Gaga au castigat sub 60 de milioane de euro.

Ce ii iei unui milionar cadou de Craciun? Iata lista celor mai scumpe ceasuri!

Craciunul acesta, ceasurile reprezinta trend-urile in materie de cadouri de lux. De la Hublot si pana la Rolex, Vacheron Constantin sau Omega, iata care sunt cele mai costisitoare ceasuri!.

Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Parfumul, unul dintre cele mai daunatoare cadouri de Craciun. In incercarea noastra de a oferi cadourile cele mai bune, poate chiar cele mai pretioase celor dragi, putem face, uneori, mai mult rau decat bine, avertizeaza specialistii. Daca mancam ca ursii, ne mentinem silueta? Poate, dar cu conditia sa avem si un metabolism de urs. In speranta de a gasi o solutie la problema epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea, cercetatorii studiaza ursii grizzly.

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

Apple: Top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013

Sfarstiul de an este perioada perfecta pentru clasamente si concluzii, motiv pentru care Apple a publicat top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013. Cu doua dintre cele mai populare magazine virtuale sub centura, Apple este cea mai potrivita autoritate pentru a ne atrage atentia asupra celor mai populare aplicatii, formatii, melodii si albume. in plus, intr-un clasament separat, aceeasi entitate stabileste pe niste criterii subiective cele mai bune aplicatii impartite pe diferite categorii. Sub forma unor premii [].

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Urmareste LIVE si pariaza in timpul meciului la bet365 pe cele mai tari campionate

Salut! Am cautat, ne-am sfatuit si am gasit meciurile care sa te tina conectat la cele mai tari campionate.

VIDEO Cele mai amuzante scenete cu Nae Lazarescu si Vasile Muraru

Fie ca a jucat in spectacolele Teatrului Constantin Tanase sau in scenete de televiziune, Nae Lazerescu a adus intotdeauna zambetul pe fetele spectatorilor. Va prezentam unele dintre cele mai indragite si amuzante momente artistice din cariera actorului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )