Libnet.ro
UNICEF

10:15

Interviu cu tatal adoptiv: Exista o alta trauma mai mare decat faptul ca un procuror a agresat-o pentru un minut pe Sorina

Antena3 Antena3,
Interviu cu tatal adoptiv: Exista o alta trauma mai mare decat faptul ca un procuror a agresat-o pentru un minut pe Sorina

Gabriel Sacarin, tatal adoptiv al Sorinei, a dat un interviu in care a vorbit despre cazul fetitei si dificultatile pe care le intampina pentru finalizarea procesului de adoptie. in momentul. continuă pe Antena3

Interviu cu tatal adoptiv al Sorinei, fetita abuzata de autoritati: Exista o alta trauma mai mare decat faptul ca un procuror a luat-o de acolo si a agresat-o pentru un minut

Gabriel Sacarin, tatal adoptiv al Sorinei, a dat un interviu in care a vorbit despre cazul fetitei si dificultatile pe care le intampina pentru finalizarea procesului de adoptie. in momentul.

Interviu cu tatal adoptiv al Sorinei, fetita abuzata de autoritati: Lucrurile au luat o intorsatura impotriva firii. Am pornit pe acest drum si facem tot ce sta in puterea noastra sa-l ducem la final

Gabriel Sacarin, tatal adoptiv al Sorinei, a dat un interviu in care a vorbit despre cazul fetitei si dificultatile pe care le intampina pentru finalizarea procesului de adoptie. in momentul.

Tatal adoptiv al Sorinei: Am anuntat Ambasada SUA, cred ca va iesi un scandal diplomatic

Dupa ce a aflat ca procurorul general a facut toate demersurile pentru ca Sorina sa nu paraseasca Romania pana la rezolvarea problemei, tatal adoptiv al fetitei ameninta ca acest caz se va termina la.

Tatal adoptiv al fetitei din Mehedinti, despre starea micutei: Nu are nicio problema. Am calmat-o cu multa dragoste

Gabi Sacarin, tatal adoptiv al fetitei abuzate, a facut declaratii in exclusivitate pentru Antena 3. Barbatul spune ca micuta a fost examinata si ca nu ar avea probleme. Am plecat la IML Craiova.

Tatal adoptiv din SUA al Sorinei: A fost diagnosticata de trei ori cu malnutritie

Tatal adoptiv din America al fetitei de noua ani abuzate de autoritati a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 faptul ca micuta ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutritie. Omul spune ca a facut.

Scandalul fetitei luate cu mascati. Tatal adoptiv a rupt tacerea

Tatal adoptiv al micutei din Baia de Arama a vorbit, in exclusivitate pentru Antena 3, despre situatia copilului. La inceput era emotionata. A stat in bratele sotiei mele care a mangaiat-o, a linistit.

Tatal adoptiv al Sorinei: Cand am vazut ca este de etnie roma am zis: Doamne, ce noroc are acest copil sa ajunga la New York, unde culoarea nu conteaza

Tatal adoptiv al Sorinei, fetita de 8 ani care a fost luata cu mascatii din familia fostului asistent maternal care a avut-o in grija cativa ani, spune ca el si sotia sa au luat decizia de a adopta un copil din Romania in urma cu patru ani si ca a urmat toti pasii impusi de lege.

Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Mai sunt doar 9 zile pana la NEVERSEA 4-7 iulie, plaja Modern, Constanta), iar organizatorii dau cateva ponturi despre accesul cat mai facil la cel mai mare festival de plaja din Europa.

Evaluarea a trecut, urmeaza admiterea. Liceele unde anul trecut ultima medie de admitere a fost mai mare de 9.50

Peste 73% dintre candidatii de la Evaluarea Nationala din 2019 au obtinut medii egale cu 5 sau mai mari decat 5. Pe baza acestor medii se va calcula media de admitere la liceu. Anul trecut, cea mai mare ultima medie de intrare la liceu a fost de 9. 91, la Colegiul National Sfantul Sava Bucuresti, specializarea Matematica-Informatica in Limba Engleza. Hotnews va prezinta specializarile si liceele unde in 2018 ultima medie de admitere a fost de peste 9.

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )