Libnet.ro
UNICEF

20:00

IOHANNIS: Darul pe care il putem face in acest an, de sarbatori, este sa ii protejam pe cei dragi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Darul pe care il putem face in acest an, de sarbatori, este sa ii protejam pe cei dragi

Darul pe care il putem face in acest an, de sarbatori, este sa ii protejam pe cei dragi, a afirmat presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj video de Craciun. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Iohannis, indemn la distantare in Ajunul Craciunului: Darul pe care il putem face cu totii - sa ii protejam pe cei dragi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ii indeamna joi, in Ajunul Craciunului, pe romani sa ofere celor dragi protectie si sa mentina distanta. Sa fim, asadar, impreuna in spirit, convinsi ca solidari vom reveni in curand la o viata normala, spune Iohannis in mesajul sau de Craciun.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi.

EXCLUSIV Ce interdictie are Alex Bodi. Daca face acest gest banal pentru orice om, va fi arestat pe loc, imediat

Omul de afaceri Alex Bodi a fost plasat in arest la domiciliu, desi e acuzat de trafic de persoane si de proxenetism, asa ca va petrece Sarbatorile alaturi de membrii familiei. Apropiatii lui ne-au declarat, in exclusivitate pentru impact. ro, ca Alex ar vrea ca, de Craciun, sa ii fie alaturi si fiicele din Germania si .

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi.

Superstitia pe care o are Andreea Mantea de Revelion. Ce va face de sarbatori

Andreea Mantea, in vara, pleca de la carma show-ului Puterea Dragostei, de la Kanal D. Dupa aproape un an de stat in Turcia, Andreea Mantea revenea in tara. De atunci fanii o pot urmarii intr-un reality show, cu ea personaj principal. Traieste in aceasta perioada si o frumoasa poveste de dragoste, deci Revelionul nu o .

Gigi Becali a luat o decizie radicala. Ce va face de sarbatori, nu il intereseaza de altii

Gigi Becali pare ca s-a linistit dupa ce echipa lui a revenit in portofoliul de lider si a incheiat turul de campionat pe prima pozitie din clasament. Gigi Becali a luat o decizie radicala Dupa ce a disparut din viata publica, Gigi Becali vrea sa fie in continuare discret. Gigi Becali a fost foarte inversunat .

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

FLORIN CITU: Voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat marti ca va face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata, scrie Agerpres.

Ciolacu: Acest guvern este deja nascut mort. Sunteti o rusine nationala

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, ca Guvernul Citu este deja nascut mort. Presedintele PSD a precizat ca parlamentarii social-democrati nu vor vota niciodata un astfel de executiv: Ati venit sa praduiti cat de mult puteti. Sunteti o rusine nationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )