Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis, despre candidatura Elenei Udrea la prezidentiale: Suntem o tara libera

B1 B1,
Iohannis, despre candidatura Elenei Udrea la prezidentiale: Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e. continuă pe B1

Candidatura Elenei Udrea la presedintie, tot mai evidenta. Filiala din Buzau o sustine

Organizatia judeteana Buzau a PMP va sustine fara rezerve candidatura Elenei Udrea la prezidentiale, daca marti in sedinta Colegiului Director a partidului va fi luata in calcul schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, afirma liderul PMP Buzau, Nicu Cristian.

Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e neaparat un lucru bun, pana la urma Romania e o tara libera.

Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la sefia PMP

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a declarat, marti, ca in sedinta Consiliului National a cerut demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al partidului, din cauza disputei pe tema candidatului PMP la alegerile prezidentiale.

VIDEO Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la sefia PMP

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a declarat, marti, ca in sedinta Consiliului National a cerut demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al partidului, din cauza disputei pe tema candidatului PMP la alegerile prezidentiale.

Gorjenii i-au cerut Elenei Udrea sa candideze la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Elenei Udrea i s-a cerut sa candideze la presedintie. Mai multi oameni, care s-au intalnit cu presedintele PMP la Manastirea Tismana din Gorj, i-au cerut sa se inscrie in cursa pentru Palatul Cotroceni. De.

Cristian Preda: Nu e exclus ca Udrea sa fi picat in capcana intinsa de stanga. Intrarea Elenei Udrea in cursa pentru Cotroceni, o eroare ce se poate dovedi fatala/ Adrian Papahagi: Elena Udrea, un junk-food cancerigen

Europarlamentarul PMP Cristian Preda afirma ca nu poate sustine actuala manevra de la varful PMP prin care se doreste schimbarea candidatului partidului la prezidentiale, iar ofensiva Elenei Udrea impotriva lui Cristian Diaconescu, care ar putea fi urmata de intrarea sefei PMP in cursa pentru Cotroceni, este o eroare ce se poate dovedi fatala. La randul sau, fostul vicepresedinte PMP Adrian Papahagi spune ca o candidatura a Elenei Udrea il va ajuta de fapt pe Victor Ponta si afirma ca este toxica, un junk-food cancerigen.

Iohannis despre Basescu: Ne-am intalnit ca sa vorbim ca doi politicieni, ultima data, in 2008

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Alba Iulia, intrebat cand s-a intalnit ultima data cu seful statului, ca isi aminteste ca ultima intalnire pe care a avut-o cu Traian Basescu si au vorbit ca doi politicieni a fost in 2008.

Iohannis, despre Antonescu: Are inca nevoie de un timp de digerare. Eu contez pe votul lui

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Alba Iulia, ca fostul lider al PNL Crin Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare a schimbarilor. Este lesne de inteles.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )