Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la multi ani de ziua sa si nici sa il anunte ca merge in Turcia. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

Antonescu, despre Ponta: Amandoi avem ceva betesuguri fizice - dansul la genunchi si eu in cot

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a spus, vineri, intrebat daca a mai discutat cu Victor Ponta, ca a vorbit cu acesta si a constatat ca amandoi au ceva betesuguri fizice temporare - premierul la genunchi, iar el la cot.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )