Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis: Este necesara modificarea legislatiei pentru ca o parte din redeventele catre buget sa fie reorientate catre comunitatile locale

B1 B1,
Iohannis: Este necesara modificarea legislatiei pentru ca o parte din redeventele catre buget sa fie reorientate catre comunitatile locale

Klaus Iohannis arata, in programul economic dim campania electorala ca este necesara modificarea legislatiei pentru ca o parte din redeventele catre bugetul central sa fie reorientate catre comunitatile. continuă pe B1

Cu ce il are la mana Traian Basescu pe Klaus Iohannis. Este CAPTIV

Klaus Iohannis este la mana lui Traian Basescu. Declaratia ii apartine lui Razvan Savaliuc, care crede ca actualul presedinte poate decide soarta lui Klaus Iohannis. Jurnalistul de la Lumea Justitiei spune ca .

Spectatorii care nu au avut ocazia sa vada finala Turneului Campionilor vor primi inapoi o parte din bani

Roger Federer a abandonat inainte de finala Turneului Campionilor cu Novak Djokovic, iar dezamagirea a fost imensa printre cei care si-au cumparat bilete pentru ultimul act al competitiei. Organizatorii au anuntat insa ca toti cei prezenti in O2 Arena vor primi inapoi o parte din banii pe care i-au dat pe tichete.

Cu I sau cu J? Numele din buletin al lui Iohannis este altul decat cel al familie sale, din cauza greselii unui functionar

Numele presedintelui ales al Romaniei e scris cu I, nu cu J, asa cum se scrie numele parintilor lui Klaus Iohannis. Numele meu se scrie simplu, cu i. Pentru ca atunci cand tatal meu m-a.

Referat DNA. Rolul lui Alin Cocos. Alina Bica, sefa DIICOT, facea parte din cercul relational al familiei Cocos

In cursul anului 2010, Gheorghe) Stelian) a cumparat de la Dino Sinigalia drepturi litigioase pentru suprafata de teren in zona lacului Plumbuita, sector 2, Bucuresti. Dupa aceea, Dorin Cocos a garantat ca totul va fi bine . Dupa ce s-a nominalizat un evaluator, Gheorghe)Stelian) i-a dat un plic cu bani . 000 lei. La momentul la care evaluatorul a finalizat raportul, valoarea totala a terenului a ajuns la aproximativ 377. 000 lei, si Dorin Cocos a cerut 10. 000 Euro, aproximativ, pentru a interveni pe langa factori de decizie din cadrul ANRP in vederea solutionarii dosarului. Cocos Dorin, in mai multe transe, suma de aproximativ 10. 000 euro.

FADERE cere daune morale pentru romanii din diaspora care nu au putut vota

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) intentioneaza sa pregateasca un proces civil impotriva autoritatilor romane, prin care va cere 1000 euro pentru fiecare cetatean roman din diaspora care nu a putut vota, arata un comunicat remis redactiei.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

Sase dosare penale pentru VOTUL din diaspora

Update 14. 03 - Hosul de la votul din diaspora se lasa cu dosare penale. Au fost dschise sase dosare penale in rem pentru nereguli sesizate de oameni la sectiile de votare de peste granite. Plangerile vizeaza multe .

Se putea da ordonanta pentru sectiile din diaspora

Actualizare 09:20 Procurorul general: Urmarire penala in rem privind votul din diaspora Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat, in urma cu putin timp, ca a fost inceputa urmarirea penala in rem asupra faptei) privind cazuri de impiedicare a votului in diaspora.

Cod galben de inundatii, joi si vineri, pentru rauri din cinci judete (FOTO)

Mai multe rauri din judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Bacau si Galati vor fi, in intervalul joi, ora 6. 00 - vineri, ora 18. 00, sub cod galben de inundatii, conform unei atentionari emise de Institutul.

Gabriela Vranceanu Firea, sanctiune de la CNDC pentru declaratia din campanie despre familiile fara copii

Senatorul Gabriela Vranceanu Firea a fost sanctionata cu avertisment de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru afirmatia despre familiile fara copii, institutia condamnand public astfel de declaratii, pe motiv ca sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )