Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Negustoria dintre PSD si Klaus Iohannis sta la baza mult anuntatei OUG privind pensiile speciale

B1 B1,
Ion Cristoiu: Negustoria dintre PSD si Klaus Iohannis sta la baza mult anuntatei OUG privind pensiile speciale

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre ordonanta de urgenta privind eliminarea pensiilor speciale ce urmeaza a fi adoptata. Cristoiu atrage. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Cui serveste Scandalul Rogozin? Lui Klaus Iohannis, interesat sa justifice achizitionarea de rachete Patriot second hand in numele pericolului rusesc

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre scandalul iscat in urma interdictiei acordat aeronavei vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, de a patrunde.

Ion Cristoiu: O ciudatenie in lumea politica romaneasca: Saracia lui I. G. Duca

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, despre fostul prim-ministru al Romaniei, I. Duca care a fost ucis pe peronul Garii din Sinaia in.

Ion Cristoiu: Italienii si nemtii comemoreaza printr-un monument mortii in timpul Bombardamentelor anglo-americane din al doilea Razboi Mondial. Noi avem asa ceva?!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul sau, despre victimele facute de americani in al doilea Razboi Mondial, precum si despre monumentele comemorative din.

Klaus Iohannis, miscare surprinzatoare. Deputat ALDE, numit intr-o comisie importanta la nivelul Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a surprins pe toata lumea cu una dintre cele mai recente decizii luate la nivelul Administratiei Prezidentiale. Este vorba de alegerea unui lider ALDE in grupul de lucru la nivelul.

Klaus Iohannis, intr-un selfie neobisnuit in Parang. Presedintele s-a fotografiat cu cel mai pitoresc cioban din munti

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a urcat duminica in Masivul Parang, cu sotia si cativa apropiati, dupa ce recent a luat la pas traseele montane din Parcul National Retezat. Mai multi turisti s-au fotografiat alaturi de el, iar cea mai inedita dintre fotografii este cea publicata de un cioban.

Klaus Iohannis, vizita privata in Parang. Cum a fost fotografiat cuplul prezidential

Presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia, Carmen Iohannis, s-au aflat duminica intr-o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului, cei doi deplasandu-se pe un traseu de.

Noi decrete de pensionare, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) pentru mai multi sefi din Politia de Frontiera si.

Noi pensionari din Ministerul Afacerilor Interne: Klaus Iohannis a semnat decretele

Seria de pensionari din din institutiile-cheie ale statului este departe de a lua sfarsit. Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi opt decrete privind incetarea raporturilor de serviciu a sapte.

Klaus Iohannis a semnat inca sapte decrete pentru eliberarea din functie a unor magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, intre care Ana Otilia Bombos de la Tribunalul Bucuresti. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis participa sambata la Intalnirea Sasilor transilvaneni

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la deschiderea celei de a 27-a Intalniri a Sasilor transilvaneni, care va avea loc la Sibiu, sub deviza In lume acasa, cu inima in Transilvania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )