Libnet.ro
UNICEF

07:00

iPS Teodosie, slujba de Craciun cu incalcarea regulilor carantinei VIDEO

Adevărul Adevărul,
iPS Teodosie, slujba de Craciun cu incalcarea regulilor carantinei VIDEO

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a slujit vineri, 25 decembrie, la Catedrala Sfintii Apostoli Pentru si Pavel din Constanta. Slujba de Craciun a fost oficiata in locasul de cult. continuă pe Adevărul

iPS Teodosie, slujba de Craciun in interiorul bisericii, fara respectarea regulilor impuse de autoritati

Desi orasul Constanta continua sa se afle in carantina, Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie a tinut Sfanta Liturghie de Craciun in interiorul bisericii, in ciuda restrictiilor, nerespectandu-se regulile.

VIDEO in plina carantina, IPS Teodosie a oficiat slujba din prima zi de Craciun in biserica, cu credinciosi, si fara a purta masca el si soborul de preoti Prefectul de Constanta: Situatia e in atentia organelor de ordine

Verificari la Constanta dupa ce slujba din prima zi de Craciun a fost oficiata de IPS Teodosie in Catedrala Arhiepiscopala, cu participarea mai multor persoane. Constanta este in carantina pana pe 1 ianuarie, fiind interzise slujbele in interiorul bisericilor, cu exceptia celor la care participa doar personalul clerical.

iPS Teodosie, un nou gest socant. Ce a facut la slujba de Craciun, imaginile sunt graitoare

Vineri, a fost aglomeratie la catedrala din Constanta, acolo unde sute de enoriasi au venit sa asiste la slujba de Craciun, care este oficiata de iPS Teodosie. iPS Teodosie, un nou gest socant in plus, arhiepiscopul Tomisului a impartasit zeci de persoane cu aceeasi lingurita. intre timp insa, prefectul judetului Constanta, pe nume Silviu Cosa, .

IPS sfideaza din nou. Slujba de Craciun in orasul carantinat

Situatie uluitoare la Constanta. Desi orasul de afla in carantina, inaltpreasfintitul Teodosie oficiaza astazi, cu public, Sfanta Liturghie la Catedrala Episcopala Sfintii Apostol. Mai mult decat atat, dupa slujba vor fi interpretate si colinde.

iPS Teodosie, Pastorala de Craciun: Sa nu mai permitem niciodata ca bisericile sa fie incuiate de cei ce nu au dreptul sa omoare credinta neamului

Cu ocazia Ajunului Craciunului,Arhiepiscopul Tomisului, inaltpreafintitul Teodosie a transmis un mesaj crestinilor in care ii indeamna sa-si puna speranta in forta divina si sa lupte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )