Libnet.ro
UNICEF

11:00

Islanda ofera un spectacol rar. Cel mai mare camp de lava din ultimii 200 de ani, acopera o suprafata mai mare decat Manhattan (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Islanda ofera un spectacol rar. Cel mai mare camp de lava din ultimii 200 de ani, acopera o suprafata mai mare decat Manhattan (VIDEO)

Rauri de foc si gheata au inceput sa curga intr-un val de lava care coboara neincetat de pe marginea vulcanului Holuhraun, pe o suprafata mai mare decat insula Manhattan, odata cu eruptia cea mai. continuă pe Antena3

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 60%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 60%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 11%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 11%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Catalin Striblea: in loc de pacte, noi avem pacate. in tara asta pericolele nu vin din afara, cel mai mare pericol suntem noi

La Palatul Cotroceni a fost semnat, marti dimineata, acordul politic privind bugetul Apararii Nationale. Presedintele Klaus Iohannis si partidele politice au ajuns la un consens pentru ca, pana in 2017,.

O macara din Marea Neagra participa la ridicarea celui mai mare pod rutier suspendat din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP) a incheiat pe 9 ianuarie operatiunea de ridicare a celui de-al doilea tablier de 4,5 metri si 450 de tone al podului Yavuz Sultan Selim, cel mai mare pod rutier suspendat din lume.

Cruzimea gardienilor cu fusta din cel mai mare lagar nazist pentru femei: camera unde nou-nascutii erau lasati sa moara si scorpia blonda care adora sa tortureze

Mai mult de 50. 000 de prizoniere si-au gasit sfarsitul in lagarul de concentrare Ravensbruck din Germania nazista. Calai le-au fost gardieni-femei care aveau pretentia sa poarte lenjerie intima roz, sa etaleze coafuri perfect aranjate si flirtau cu membrii SS, dar dincolo de aceasta aparenta feminitate se dovedeau adevarate bestii insetate de sange, dupa cum releva o carte care se va lansa maine.

Bugetul municipiului Hunedoara va fi mai mare cu 17 milioane de lei in 2015

Bugetul local al Hunedoarei pe anul 2015 este mai mare cu aproximativ 17 milioane de lei, la capitolul venituri, fata de cel adoptat pentru anul 2014, potrivit proiectului de hotarare a Consiliului Local, care va fi dezbatut in sedinta administratiei locale din 30 ianuarie.

VIDEO Marsul solidaritatii: Cea mai mare mobilizare inregistrata vreodata in istoria Frantei

Cel putin 3,7 milioane de persoane au manifestat duminica in Franta impotriva terorismului, in urma atentatelor din ultimele zile din Paris, o cifra care reprezinta cea mai mare mobiliziare contorizata vreodata in istoria Frantei, a declarat ministerul de interne francez, potrivit AFP.

O macara maritima a Grup Servicii Petroliere participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste Bosfor, investitie de 3 miliarde de dolari

Grup Servicii Petroliere GSP), controlat de catre omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

O macara a companiei romanesti GSP participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP), controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

JP Morgan, cea mai mare banca din SUA, profit in scadere cu 6,6% in T4

JP Morgan, cea mai mare banca americana, a inregistrat un profit in scadere cu 6,6% in trimestrul al patrulea, la 4,93 miliarde de dolari, din cauza costurilor litigiilor si reducerii veniturilor, rezultatele, sub asteptarile analistilor, provocand un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )