Libnet.ro
UNICEF

09:01

Israelul accepta prelungirea pe termen nelimitat a armistitiului in Fasia Gaza

B1 B1,
Israelul accepta prelungirea pe termen nelimitat a armistitiului in Fasia Gaza

Israelul accepta prelungirea neconditionata, pe termen nelimitat, a armistitiului instituit de marti in Fasia Gaza, anunta un oficial israelian. Israelul nu vede nicio problema in prelungirea. continuă pe B1

Israelul a retras toate trupele militare din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al.

Israelul isi retrage armata din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP. Retragerea va avea loc imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala.

Israelul este dispus sa extinda acordul de incetare a focului in Fasia Gaza

Israelul a anuntat, miercuri seara, ca accepta extinderea neconditionata a acordului de incetare a focului, intrat in vigoare marti in Fasia Gaza si cu o durata de 72 de ore, in timp ce delegatiile din partea statului si a Hamas lucreaza pentru un armistitiu de durata la Cairo, scrie AFP.

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, dupa ce marti la ora 8:00 a intrat in vigoare un armistitiu de 72 de ore

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al armatei, pentru postul de radio militar. Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 8:00 8:00 ora Romaniei), anuntase anterior un purtator de cuvant al armatei.

Israelul a provocat pagube de aproape 6 miliarde de dolari in Fasia Gaza

Israelul a provocat pagube cuprinse intre 4 si 6 miliarde de dolari in timpul ofensivei militare din Fasia Gaza, potrivit ministrului palestinian adjunct al Economiei, Tayssir Amro.

Armata israeliana se va retrage total din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, astazi, la ora locala 8 8 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, Peter Lerner, citat de AFP.

Armata israeliana isi anunta retragerea totala din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 08. 00 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP.

Israelul a inceput sa-si retraga trupele din Fasia Gaza

Israelul a inceput sa-si retraga unele trupe din Fasia Gaza si sa se repozitioneze in alte zone din teritoriul palestinian, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, pentru AFP. Ne retragem din unele zone,.

Netanyahu: Israelul va continua operatiunile in Fasia Gaza atat cat va fi necesar

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decarat sambata ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar si cu toata forta de care va fi nevo.

Istoria conflictului perpetuu din Fasia Gaza: actori si momente esentiale

Conflictul din Fasia Gaza nu a divizat numai doua popoare, ci intreaga comunitate internationala. Crimele teribile, comise de zeci de ani, ce populeaza titlurile stirilor din intreaga lume, angreneaza cele doua tabere, Israelul si Hamasul, intr-un conflict sangeros al carui sfarsit nu poate fi intrevazut. Iata o scurta istorie a conflictului neintrerupt realizata prin intermediul catorva citate istorice.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )