Libnet.ro
UNICEF

10:00

Jan si Anny de la BZN, coplesiti de entuziasmul publicului din Romania!

ADPM ADPM,
Jan si Anny de la BZN, coplesiti de entuziasmul publicului din Romania!

BZN, cea mai populara trupa olandeza, a sustinut vineri seara, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert plin de hituri, romantism si veselie! Aflati intr-o forma de zile mari, cei doi artisti, Jan si Anny, le-au cantat miilor de oameni care au venit sa-i revada, cele mai cunoscute hituri ale carierei lor si i-au molipsit cu optimismul lor contagioas. continuă pe ADPM

Scandal in Franta. O companie risca sanctiuni grave pentru ca angajeaza muncitori din Romania

Scandal in Franta unde o companie producatoare de alimente risca sanctiuni grave pentru ca angajeaza temporar muncitori din Romania. Asta in conditiile in care aproape 900 de angajati francezi urmeaza sa.

Strainii, impresionati de satele unice din Romania

Satele din Romania sunt unice in lume, spun strainii care participa, in aceste zile, la Conferinta Europeana de Ecoturism. Cei peste 60 de participanti au avut ocazia sa viziteze cele mai frumoase sate din.

Creatoarea lui Harry Potter, impresionata de imaginile din orfelinatele romanesti. Faimoasa autoare va ajuta orfanii din Romania

Faimoasa autoare a seriei Harry Potter va da o mana de ajutor orfanilor din Romania si alte tari europene. intr-un interviu acordat ziarului Daily Mail, scriitoarea spune ca vrea sa relanseze activitatea or.

Trei masini unice in lume, refacute intr-un atelier din Romania

Masina e ca vinul, cu cat mai veche cu atat mai valoroasa. O demonstreaza sutele de pasionati din intreaga lume care cauta sa reconditioneze modele rare si sa le vanda apoi la licitatii cu milioane de euro. Multre dintre aceste epave ajung intr-un.

Pleaca Bendeac din Romania? Iata ce decaratii face actorul!

Dupa tot scandalul creat in jurul faptului a a vrut sa il aduca in platoul emisiunii iComedy pe insusi inamicul numarul 1 al Antenelor, Radu Banciu, iata ca Mihai Bendeac a fost dat afara de la Antena 1 si isi ia cu regret la revedere si de la emisiunea Romania Danseaza. Bendeac .

Ce au ajuns sa faca bancherii din Romania pentru a-si atinge targeturile. Nu cunoasteti pe cineva care are nevoie de un CREDIT?

Dobanzile la creditele in lei sunt la minim istoric, iar bancherii se roaga de clienti sa revina in sucursale ca sa le dea credite. Este o realitate cu care se confrunta din ce in ce mai multi romani. Banca.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )