Libnet.ro
UNICEF

14:45

Jocurile foamei: Revolta - Partea I, cea mai premiata productie la gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2015

B1 B1,
Jocurile foamei: Revolta - Partea I, cea mai premiata productie la gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2015

Lungmetrajul Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, de Francis Lawrence, a castigat sambata trei premii, inclusiv cel pentru filmul favorit al anului la gala Nickelodeon Kids. continuă pe B1

Jocurile foamei: Revolta - Partea I, marele castigator la Kids Choice Awards 2015. Lista completa a premiatilor

Lungmetrajul Jocurile foamei: Revolta - Partea I/The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, de Francis Lawrence, a fost, sambata, marele castigator la gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2015, unde a primit trei premii, inclusiv cel pentru filmul favorit al anului.

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

Emma Watson, cea mai importanta femeie a lumii

Succes dupa succes pentru Emma Watson. Daca mereu se afla in topul elegantei, acum actrita britanica a fost aleasa cea mai importanta femeie a lumii de catre siteul AskMen.

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

FOTO Cea mai frumoasa pensiune din Romania, Castelul de lut din Valea Zanelor constructia de poveste facuta doar din materiale naturale

O pensiune din localitatea Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, poate concura fara probleme pentru titlul de cea mai frumoasa din Romania. Este construita doar din materiale naturale, iar zona aleasa este una de poveste.

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

Povestea lui Iovan Iorgovan, voinicul brat de buzdugan din cea mai tulburatoare balada de pe Valea Cernei

Cea mai cunoscuta legenda de pe Valea Cernei este a lui Iovan Iorgovan, supranumit brat de buzdugan si a balaurului cu sapte capete, legenda ce prezinta numeroase variante, in functie de zona si de povestitor.

Un tablou semnat Pablo Picasso ar putea deveni CEA MAI SCUMPA opera de arta din istorie

Un tablou in ulei pictat de Pablo Picasso, estimat la 140 de milioane de dolari, ar putea sa stabileasca un nou record mondial de pret si sa devina cea mai scumpa opera de arta din lume tranzactionata la lici.

De ce trecem la ora de vara - cea mai scurta zi din an ne da viata peste cap. Medicii explica de ce devenim mai nervosi si mai irascibili

Trecerea la ora de vara - de duminica, 29 martie 2015, ora 3. 00 devine ora 4. Scurtarea duratei somnului cu o ora si, implicit, trezirea mai devreme, bulverseaza organismul. Specialistii spun ca acomodarea organismului la ora de vara se face de la 2 la 15 zile. Nu numai oamenii sunt afectati, ci si animalele. De exemplu, vacile, spun fermierii, sunt nelinistite pentru ca sunt mulse cu o ora mai devreme.

Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu sa accept ca am stat langa cea mai corupta femeie din Romania, nu accept asta!

Desi se declara o mai veche sustinatoare a fostului presedinte, Ruxandra Dragomir nu crede ca Traian Basescu a sustinut-o pe Elena Udrea atat cat ar fi putut s-o faca. Despre aceasta dezamagire, dar si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )