Libnet.ro
UNICEF

09:15

Joe Biden si Traian Basescu vor sustine in scurt timp o declaratie de presa

Antena3 Antena3,
Joe Biden si Traian Basescu vor sustine in scurt timp o declaratie de presa

UPDATE:Joe Biden discuta acum cu Traian Basescu, dupa ce a fost primit in urma cu putin timp la Palatul Cotroceni. UPDATE: Joe Biden a ajuns la Cotroceni cu o intarziere de un sfert de ora fata de ora. continuă pe Antena3

VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, pe care a numit-o drept un act de patriotism. Biden a facut referire la oligarhii care incetinesc dezvoltarea unei tari si a intarit faptul ca in prezenta coruptiei nici afacerile si nici investitiile nu pot exista. Vicepresedintele american l-a felicitat personal pe presedintele Traian Basescu pentru intarirea relatiei Romania - SUA si a spus ca ii va lipsi dupa incetarea mandatului. Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs personale pentru a proteja statul de drept in Romania, a mai spus Joe Biden. Vezi in articol principalele declaratii ale celor doi oficiali.

VIDEO Traian Basescu: Se vor produce redistribuiri ale fortelor NATO pe flancul de est al Europei. Romania trebuie sa inteleaga ca resursele pentru aparare trebuie alocate

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Iasi, ca se vor produce redistribuiri ale fortelor NATO pe flancul de est al Europei si ca Romania, indiferent cat de importanti sunt baronii, trebuie sa inteleaga ca resursele pentru aparare trebuie alocate.

UPDATE Vicepresedintele SUA Joe Biden se intalneste miercuri cu Traian Basescu si Victor Ponta. El va sustine declaratii de presa cu presedintele si premierul, apoi un discurs la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu il va primi, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, cei doi urmand sa sustina, dupa convorbirile oficiale si cele tete-a-tete, declaratie de presa comuna, potrivit programului public al sefului statului, publicat pe site-ul Presedintiei. Ulterior, in cursul dupa-amiezei, vicepresedintele american va sustine, tot la Palatul Cotroceni, o alocutiune. UPDATE: Premierul Victor Ponta il va primi la randul sau, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepresedintele SUA Joe Biden. Dupa declaratiile de presa pe care le va sustine impreuna cu oficialul american, premierul va asista la discursul pe care Biden il va sustine la Cotroceni, anunta Guvernul intr-un comunicat transmis marti seara.

Joe Biden si Traian Basescu s-au intalnit la Cotroceni. Basescu: Trebuie sa intarim statul de drept. Biden: Domnule presedinte, ne veti lipsi!

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Ce ascund gesturile lui Joe Biden din intalnirile cu Basescu si cu Ponta

Vicepresedintele SUA; Joe Biden, a fost extrem de calduros cu presedintele Traian Basescu. Cu premierul, insa, a pastrat o distanta oficiala.

Sotia vicepresedintelui Joe Biden, in vizita la Muzeul Satului alaturi de Maria Basescu

In timp ce vicepresedintele american Joe Biden s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu, a doua doamna a Americii, Jill Biden, a vizitat muzeul Satului din Capitala. Sotia.

FOTOGALERIE Traian Basescu a postat pe Facebook fotografii mai putin protocolare de la intalnirea cu Joe Biden

Pe contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu, Alaturi de presedintele nostru, au fost postate miercuri imagini mai putin protocolare de la intalnirea pe care seful statului a avut-o in cursul diminetii cu vicepresedintele american Joe Biden. Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, aflat intr-o vizita oficiala de doua zile in Romania, s-a intalnit miercuri cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Presedintele Traian Basescu l-a primit pe oficialul american la Palatul Cotroceni in jurul orei 9:30 dupa care au urmat atat convorbiri tete-a-tete si convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii.

Joe Biden, catre Traian Basescu: imi veti lipsi!

Vreau sa-i spun domnului presedinte - imi va lipsi, pentru ca mandatul sau se va termina inaintea mandatului meu, a declarat Vicepresedintele SUA, Joe Biden, miercuri, in cadrul cunei declaratiii facute de la Palatul Cotroceni. El i-a mai adresat presedintelui Traian Basescu aprecierile sale si ale presedintelui SUA pentru eforturile depuse in protejarea statului de drept. Foto Realitatea. net).

Traian Basescu se intalneste cu Joe Biden, la 09.30

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va calca astazi, in a doua sa zi de vizita in Romania, pragul Palatului Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Traian Basescu.

Joe Biden a fost primit de Traian Basescu la Palatul Cotroceni: Nu ne-am mai vazut de mult

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )