Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTOGALERIE Traian Basescu a postat pe Facebook fotografii mai putin protocolare de la intalnirea cu Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Traian Basescu a postat pe Facebook fotografii mai putin protocolare de la intalnirea cu Joe Biden

Pe contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu, Alaturi de presedintele nostru, au fost postate miercuri imagini mai putin protocolare de la intalnirea pe care seful statului a avut-o in cursul diminetii cu vicepresedintele american Joe Biden. Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, aflat intr-o vizita oficiala de doua zile in Romania, s-a intalnit miercuri cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Presedintele Traian Basescu l-a primit pe oficialul american la Palatul Cotroceni in jurul orei 9:30 dupa care au urmat atat convorbiri tete-a-tete si convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii. continuă pe Hotnews

Dmitri Rogozin se autoinvita la Bucuresti. Vicepremierul rus vrea o intalnire cu Traian Basescu si Victor Ponta, la 31 august

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a autoinvitat la Bucuresti, la 31 august, intr-un mesaj postat luni pe contul sau de Facebook. Le propun domnilor Traian) Basescu si Victor) Ponta sa sarbatorim impreuna,.

Traian Basescu i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin

Presedintele Traian Basescu i-a transmis astazi omologului condoleante omologului sau de la Kremlin, Vladimir Putin, dupa un accident feroviar petrecut marti, in care au murit sase persoane, dintre care cinci cetateni din Republica Moldova.

Joe Biden si Traian Basescu vor sustine in scurt timp o declaratie de presa

UPDATE:Joe Biden discuta acum cu Traian Basescu, dupa ce a fost primit in urma cu putin timp la Palatul Cotroceni. UPDATE: Joe Biden a ajuns la Cotroceni cu o intarziere de un sfert de ora fata de ora.

Joe Biden a fost primit de Traian Basescu la Palatul Cotroceni: Nu ne-am mai vazut de mult

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Joe Biden, catre Traian Basescu: imi veti lipsi!

Vreau sa-i spun domnului presedinte - imi va lipsi, pentru ca mandatul sau se va termina inaintea mandatului meu, a declarat Vicepresedintele SUA, Joe Biden, miercuri, in cadrul cunei declaratiii facute de la Palatul Cotroceni. El i-a mai adresat presedintelui Traian Basescu aprecierile sale si ale presedintelui SUA pentru eforturile depuse in protejarea statului de drept. Foto Realitatea. net).

VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, pe care a numit-o drept un act de patriotism. Biden a facut referire la oligarhii care incetinesc dezvoltarea unei tari si a intarit faptul ca in prezenta coruptiei nici afacerile si nici investitiile nu pot exista. Vicepresedintele american l-a felicitat personal pe presedintele Traian Basescu pentru intarirea relatiei Romania - SUA si a spus ca ii va lipsi dupa incetarea mandatului. Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs personale pentru a proteja statul de drept in Romania, a mai spus Joe Biden. Vezi in articol principalele declaratii ale celor doi oficiali.

Traian Basescu: Ponta sa renunte la minciuna macar cand avem vizite mai importante

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Liberalii nu sunt deranjati ca au batut palma cu oamenii lui Traian Basescu

Liberalii nu sunt deranjati de faptul ca au batut palma cu oamenii lui Traian Basescu, cu care spuneau ca sunt in razboi si ca nu vor sa mai aiba de-a face. Totusi, le e rusine sa recunoasca noua.

Joe Biden si Traian Basescu s-au intalnit la Cotroceni. Basescu: Trebuie sa intarim statul de drept. Biden: Domnule presedinte, ne veti lipsi!

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Adrian Ursu: Traian Basescu a fost de folos unor interese americane punctuale

Traian Basescu a fost de folos unor interese americane punctuale, a afirmat jurnalistul Adian Ursu, in cadrul emisiunii Sinteza zilei, comentand astfel mesajul vicepresedintelui SUA, Joe Biden, catre presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )