Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a discutat cu Bruce Andrews despre cresterea investitiilor americane in Romania

B1 B1,
Klaus Iohannis a discutat cu Bruce Andrews despre cresterea investitiilor americane in Romania

Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu adjunctul secretarului de stat pentru comert al Statelor Unite ale Americii, Bruce Andrews. Discutia s-a purtat in jurul cresterii investitiilor americane in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre MCV: Este un instrument care si-a dovedit utilitatea. Trebuie sa ajunga la finalizare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Mecanismul de Cooperare si Verificare este un instrument care si-a dovedit utilitatea dar care, asa cum am discutat si cu reprezentantii Comisiei Europene si cu reprezentantii Consiliului European, trebuie sa ajunga in faza de finalizare.

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema.

Klaus Iohannis, ATAC la Ponta: Premierul a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, nu a discutat cu mine

Klaus Iohannis, presedintele Romanie, a declarat, vineri, la intoarcea din Polonia ca premierul Victor Ponta a plecat pe cont propriu in turneul pe care le-a efectuat in mai multe state arabe, si ca nu a discutat cu el in prealabil, adaugand ca acesta l-a informat cand a revenit in tara ca a avut niste discutii senzationale.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Regalitatii: 10 Mai este o zi profund legata de statalitatea romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a scris duminica, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre Ziua Regalitatii, o zi profund legata de statalitatea romaneasca. Iohannis a explicat ca ziua de 10 mai o.

Klaus Iohannis, despre protestul impotriva despaduririlor abuzive: Sunt convins ca vom reusi nu doar sa stopam fenomenul, dar si ca cei vinovati vor fi trasi la raspundere

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunta ca problema defrisarilor ilegale va fi prioritara in urmatoarea sedinta a CSAT, fiind convins ca numai defrisarile vor.

Ion Cristoiu: intr-un razboi al vorbelor, Victor Ponta il face muci pe Klaus Iohannis

Ion Cristoiu comenteaza pe blogul sau declaratia de presa tinuta, vineri, la aeroportul Otopeni , de catre Klaus Iohannis, in care a vorbit despre scandalul cardurilor de sanatate, despre modificarea codu.

Klaus Iohannis: Voi avea o discutie cu premierul despre problema cardurilor de sanatate. Este revoltator ca oamenii sa stea la cozi interminabile pentru a beneficia de serviciile care li se cuvin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care a atras din nou atentia asupra problemelor aparute la procesul de implementare a cardurilor de sanatate. Seful statului anun.

Klaus Iohannis despre valul de modificari la Codul Penal si de Procedura Penala: Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Lupta anticoruptie trebuie sa continue cu toata forta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, comentand modificarile propuse in Parlament la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, ca Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta si cu toata forta. Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Si altii au nemultumiri pe care le-au exprimat in spatiul public. Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal, care lasa procurorii fara o serie de instrumente de ancheta, a fost prezentat in premiera, luni, de Hotnews. ro.

Klaus Iohannis amana numirea in functia de sef al DIICOT a lui Horodniceanu

Klaus Iohannis amana numirea in functia de sef al DIICOT a lui Daniel-Constantin Horodniceanu. Presedintele a cerut Consiliul Superior al Magistraturii date suplimentare despre acesta. Administratia.

Klaus Iohannis, discurs la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei: Putine zile sunt incarcate, in egala masura, de evenimente dureroase in istorie, dar si de speranta. 9 mai este o asemenea zi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei. Putine zile din calendar au darul de a vorbi, deopotriva, despre trecut, prezent si viitor. Putine zile sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )