Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liderul grupului Samsung, audiat ca suspect in dosarul de coruptie al presedintei din Coreea de Sud

România Liberă România Liberă,
Liderul grupului Samsung, audiat ca suspect in dosarul de coruptie al presedintei din Coreea de Sud

Unul dintre presedintii Samsung, Jay Y. Lee, a fost anchetat de catre procurorii sud-coreeni in dosarul de coruptie in care este implicata presedinta sud-coreeana Park Geun Hye. El este audiat ca suspect, potrivit reuters. continuă pe România Liberă

Scandal in Coreea de Sud: Mostenitorul Samsung, audiat ca suspect in dosarul de coruptie al presedintei Park Geun-Hye

Mostenitorul gigantului sud-coreean Samsung, Lee Jae-Yong, a fost audiat joi ca suspect in scandalul de coruptie care a dus la destituirea presedintelui Park Geun-Hye, scrie Belga.

Liderul grupului Samsung investigat pentru coruptie in Coreea de Sud

Coreea de Sud trece printr-o criza politica de proportii dupa ce presedintele a fost suspendat, iar liderul grupului Samsung se pare ca este partial vinovat de situatie. De-a lungul anilor, cei de la Samsung au fost implicati intr-o serie destul de stufoasa de scandaluri. Au existat dovezi legate de practici inselatoare pe partea de marketing, [].

Liderul grupului Samsung, investigat pentru coruptie in Coreea de Sud

Coreea de Sud trece printr-o criza politica de proportii dupa ce presedintele a fost suspendat, iar liderul grupului Samsung se pare ca este partial vinovat de situatie. De-a lungul anilor, cei de la Samsung au fost implicati intr-o serie destul de lungade scandaluri. Au existat dovezi legate de practici inselatoare pe partea de marketing, produse [].

Gelu VOICAN-VOICULESCU, AUDIAT in Dosarul MINERIADEI: Nu am dat declaratii in fata procurorilor. Nu am ce sa-mi reprosez

Fostul vicepremier Gelu Voican-Voiculescu a ajuns, miercuri dimineata, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei, in care este in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )