Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lista rusinii: Cine sunt cei 250 de parlamentari care vor pensii speciale

B1 B1,
Lista rusinii: Cine sunt cei 250 de parlamentari care vor pensii speciale

Parlamentarii isi pregatesc pensii speciale. Senatorul Petru Daia a afirmat, marti, ca, potrivit formulei de calcul, pensiile pot varia intre 1. 500 si 4. 000 de lei, in functie de mandatele alesilor. Astfel,. continuă pe B1

Cine sunt parlamentarii bacauani care vor pensii speciale. Lista rusinii in Bacau

Doar sase parlamentari din Bacau se gasesc in lista celor 255, care au semnat pentru controversatul proiect de lege, care prevede majorarea pensiilor alesilor din Parlamentul Romaniei, in functie de numarul mandatelor. Pentru un singur mandat, deputatii si senatorii ar urma sa primeasca 1200 de lei, pentru doua, 2400 de lei, iar pentru trei, 3600 de lei, bani care se vor adauga la pensii.

VIDEO Sanatatea nu vine din pastile. Cine sunt parintii care se opun vaccinarii intr-o Romanie ajunsa cu imunizarea sub 70%

Vaccinarea copiilor va fi obligatorie. Proiectul de lege, la care lucreaza specialisti din Ministerul Sanatatii, a starnit deja reactii dure, din partea celor care sunt anti-imunizare.

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )