Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cine sunt parlamentarii bacauani care vor pensii speciale. Lista rusinii in Bacau

Adevărul Adevărul,
Cine sunt parlamentarii bacauani care vor pensii speciale. Lista rusinii in Bacau

Doar sase parlamentari din Bacau se gasesc in lista celor 255, care au semnat pentru controversatul proiect de lege, care prevede majorarea pensiilor alesilor din Parlamentul Romaniei, in functie de numarul mandatelor. Pentru un singur mandat, deputatii si senatorii ar urma sa primeasca 1200 de lei, pentru doua, 2400 de lei, iar pentru trei, 3600 de lei, bani care se vor adauga la pensii. continuă pe Adevărul

Lista rusinii: Cine sunt cei 250 de parlamentari care vor pensii speciale

Parlamentarii isi pregatesc pensii speciale. Senatorul Petru Daia a afirmat, marti, ca, potrivit formulei de calcul, pensiile pot varia intre 1. 500 si 4. 000 de lei, in functie de mandatele alesilor. Astfel,.

Neintelegeri in PNL privind legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor: Lista nominala a liberalilor care ignora decizia Alinei Gorghiu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat public ca PNL nu sustine legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor. Decizia politica a structurii de conducere a PNL nu valoreaza prea mult pentru 23.

Puterile non-nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare

Tarile fara capabilitati nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare ale Rusiei, avertizeaza generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, acesta facand referire la Polonia si Romania, potrivit Wall Street Journal. Comentariile generalului au fost facute la o conferinta pe tema apararii, in Moscova, unde o serie de oficiali rusi de rang inalt au avertizat in mod repetat privind amenintarile reprezentate de SUA si NATO fata de Rusia. Oficiali NATO nu au fost disponibili sa dea un raspuns imediat pentru Wall Street Journal.

Puterile non-nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare

Actualizare 19:50 General american: Actiunile recente ale lui Putin provoaca ingrijorare Asigurarea securitatii Europei este o prioritate pentru SUA, iar prezenta militarilor americani la Baza 71 Aeriana Campia Turzii este, printre altele, un raspuns la recentele actiuni ingrijoratoare ale presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, a declarat astazi general-locotenentul american Darryl Roberson, citat de presa. --- * Ponta: Nu ne intimideaza amenintarile Rusiei --- Tarile fara capabilitati nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare ale Rusiei, avertizeaza generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, acesta facand referire la Polonia si Romania, potrivit Wall Street Journal.

Rusia reia avertismentul. Tarile din Europa care vor gazdui sisteme antiracheta vor fi TINTE PRIORITARE

Seful Statului Major, generalul Valeri Gherasimov, a avertizat ca tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta ale NATO vor fi tinte prioritare ale Rusiei.

Rusia avertizeaza ca tarile europene care vor gazdui sisteme antirachete devin principalele sale tinte. Romania este una dintre ele

Generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, avertizeaza ca tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta vor fi principalele sale tinte, scrie Mediafax. Puterile non-nucleare care.

Romania, in pericol? Rusia va considera tinte prioritare tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta

Tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta ale NATO vor fi tinte prioritare ale Rusiei, avertizeaza generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, relateaza Mediafax .

Parlamentarii vor pensii speciale - proiectul de lege a fost semnat de 255 de deputati si senatori. Cresterea atractivitatii parlamentului pentru specialisti si eliminarea discriminarii, intre motivele invocate

Controversatul proiect de lege care modifica Statutul parlamentarului astfel incat deputatii si senatorii sa beneficieze de o indemnizatie lunara pentru activitatea de parlamentar la indeplinirea varstei standard, dupa ce aceasta calitate inceteaza, a fost depus la Camera Deputatilor. Proiectul a fost semnat de 255 de deputati si senatori, intre acestia numarandu-se 20 de deputati si trei senatori ai Partidului National Liberal, desi copresedintele acestui partid a declarat ca PNL nu sustine acest proiect. Vezi proiectul si expunerea de motive in documentele atasate sau intra in material .

Mai multi parlamentari liberali isi vor retrage semnatura de pe proiectul de lege pentru pensii speciale - surse

Mai multi parlamentari ai Partidului National Liberal isi vor retrage semnatura de pe proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari, depus miercuri la Camera Deputatilor, potrivit unor surse parlamentare, in contextul in care corpresedintele liberal Alina Gorghiu a declarat miercuri ca PNL nu sustine acest proiect de lege.

PNL spune ca NU vrea pensii speciale pentru parlamentari. 23 de liberali AU SEMNAT proiectul de lege

PNL sustine legea pensiilor speciale pentru parlamentari si va incerca sa isi convinga proprii senatori si deputati care au semnat deja aceasta initiativa sa renunte la o a mai vota in Comisii si in Plen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )