Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lituania tocmai ce a adoptat moneda euro. Urmeaza Romania?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lituania tocmai ce a adoptat moneda euro. Urmeaza Romania?

Lituania a intrat in zona eur o la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare cu speranta unei apropieri mai mari de vestul Europei, pe fondul tensiunilor cu Rusia si in pofida riscurilor de crestere a preturilor. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. Lituania a trecut la EURO

Lituania a adoptat, de la 1 ianuarie 2015, moneda euro si a devenit astfel al 19-lea membru al zonei euro, informeaza AFP.

Moneda euro incheie anul in forta. Vezi cursul anuntat de BNR

Moneda euro incheie anul in forta, in raport cu leul romanesc. Chiar daca astazi, euro a inregistrat o usoara scadere fata de cotatiile de ieri, cursul este unul dintre cele mai mari inregistrate in.

Lituania a adoptat in mod oficial moneda euro

Lituania a devenit, incepand cu 1 ianuarie, al 19-lea membru al zonei euro, luandu-si ramas bun de la moneda nationala, litas informeaza AFP. Adoptarea monedei unice este vazuta la Vilnius drept o intarire a.

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP. Finalizand adoptarea monedei unice europene de catre tarile baltice, dupa Estonia in 2011 si Letonia in.

Lituania intra in zona euro la 1 ianuarie, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare

Lituania intra in zona euro incepand cu 1 ianuarie 2015, devenind astfel al 19-lea membru al uniunii monetare, relateaza AFP. Liderii lituanieni spera o apropiere mai mare de vestul Europei, pe fondul tensiunilor.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )