Libnet.ro
UNICEF

07:30

LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir

Online Sport Online Sport,
LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care o sustine Dumitru Dragomir, presedintele LPF, inaintea ultimei etape din Liga 1. Mai mult ca sigur acesta va vorbi in principal despre ipoteza retrogradarii Stelei in urma Dosarului Valiza. continuă pe Online Sport

LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir (11:00)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care o sustine Dumitru Dragomir, presedintele LPF, inaintea ultimei etape din Liga 1. Mai mult ca sigur acesta va vorbi in principal despre ipoteza retrogradarii Stelei in urma Dosarului Valiza.

Asa am trait Conferinta de presa Dumitru Dragomir

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a sustinut-o inaintea ultimei etape din Liga 1.

Dumitru Dragomir: E oficial, Rapidul a ajuns in DIVIZIA B.

Membrii Comisiei de Apel a Sistemului National de Licentiere nu au acordat gruparii giulesteane licenta pentru editia viitoare a Ligii I, a anuntat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Rapid Bucuresti, U Cluj si CS Drobeta Turnu Severin nu au primit licenta pentru editia viitoare a Ligii I, a anuntat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. _ _ _ _ Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anuntat, marti, .

Dumitru Dragomir: Liga 1 va fi mica de tot, nu stiu daca vor ramane 16 echipe

Liga 1 va suferi, aproape sigur, modificari in viitorul sezon competitional, din cauza problemelor legate de formatiile care nu au primit licenta. Nu stiu daca raman 16 echipe, cred ca Liga 1 va fi mica de tot, a precizat Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir: Victor Piturca este total nevinovat in dosarul Valiza, asa cum este si Gigi Becali

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca antrenorul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului in dosarul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )