Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVE, ora 11.00, Dezbatere Historia: Care sunt misterele aurului dacilor?

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, Dezbatere Historia: Care sunt misterele aurului dacilor?

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) gazduieste o expozitie unicat despre Aurul si argintul antic al Romaniei. Cu acesta ocazie revista Historia va invita sa urmariti incepand cu ora 11. 00 o dezbatere ce a produs mereu disensiuni intre istorici si nu numai: aurul dacilor, intre mit si realitate. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Constantin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa

Premierul Victor Ponta sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria la ora 11. 00, in urma unei sedinte in care, potrivit surselor, s-a discutat o posibila remaniere a minsitrului de interne Radu Stroe, in urma declaratiilor facute privind accidentul aviatic din Apuseni. La sedinta participa si Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Daniel Oprea si Eugen Nicolaescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale premierului .

Dezbatere Historia, de la ora 11.00: Care sunt misterele aurului dacilor?

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) gazduieste o expozitie unicat despre Aurul si argintul antic al Romaniei. Cu acesta ocazie revista Historia va invita sa urmariti incepand cu ora 11. 00 o dezbatere ce a produs mereu disensiuni intre istorici si nu numai: aurul dacilor, intre mit si realitate.

Sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Se ia in calcul demiterea ministrului de Interne. Victor Ponta va face declaratii la ora 11:00

O sedinta de urgenta a fost convocata la Palatul Victoria. Victor Ponta, Crin Antonescu, Eugen Nicolaescu si Daniel Chitoiu sunt in acest moment la Palatul Victoria pentru o discutie privind modul in care au .

Minus 25 de kilograme in 8 luni. Povestile copiilor care au renuntat la zahar, la Adevarul Live de la ora 11.00

Dovada ca se poate slabi spectaculos de mult numai prin indreptarea alimentatiei si prin detoxifierea de zahar, in emisiunea de astazi.

Adevarul Live, de la ora 11.00: cum sarbatorea Romania ziua lui Ceausescu

Luna ianuarie era in calendarul Epocii de Aur o luna cu totul speciala. intreaga natiune trebuia sa sarbatoreasca zilele de nastere ale Tovarasei, 7 ianuarie si ale Tovarasului, 26 ianuarie.

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 11.00

Premierul Victor Ponta sustine miercuri o declaratie de presa, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Victoria. Seful Executivului va prezenta rezultatele partiale ale anchetei in cazul accidentului aviatic de luni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

Radu Stroe SI-A DAT DEMISIA. La ora 15:00, Stroe va face declaratii de presa

Ministrul Radu Stroe si-a dat demisia din functia de ministru al MAI. Radu Stroe a vorbit astazi cu premierul Victor Ponta si cu Gabriel Oprea. Pentru ora 15:00, Radu Stroe a anuntat o declaratie de presa. Liderul.

UPDATE Kiev: Protestatarii s-au retras de pe strazi. Armistitiu pana la ora 20:00, cand sunt asteptate rezultatele negocierilor dintre putere si opozitie

Ora 14:10: Liderul opozitiei de la Kiev, fostul boxer Vitali Kliciko, a cerut manifestantilor si fortelor de ordine un armistitiu pana joi la ora 18:00 GMT 20:00 ora locala), in asteptarea rezultatului negocierilor cu puterea. Voi reveni aici in Piata Grouchevski din Kiev, unde s-au desfasurat protestele din ultimele zile - n. red. ) la ora 20:00 si va voi prezenta un raport privind negocierile, le-a transmis el manifestantilor. Intre timp, presedintele ucrainean Viktor Ianukovici l-a asigurat, joi, pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca in Ucraina nu se impune decretarea starii de urgenta.

Adevarul Live, de la ora 15.00: ministrul Dan Sova vorbeste despre tensiunile din USL si despre relatia Guvernului cu presedintele Basescu

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu, despre tensiunile din USL, despre recentele intelegeri dintre premierul Victor Ponta si Crin Antonescu, seful liberalilor, dar si despre relatia dintre Guvern si presedintele Traian Basescu.

Simona Halep va juca miercuri, de la ora 02.00, in sferturi de finala la Australian Open

Meciul dintre Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, si jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, locul 24 WTA, din sferturile de finala ale Australian Open va avea loc miercuri noapte, cu incepere.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )