Libnet.ro
UNICEF

06:30

LIVE TEXT Victor Ponta: Suntem dispusi sa discutam cu Blaga, Predoiu. Nu putem inchide ochii la propunerile serioase

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Victor Ponta: Suntem dispusi sa discutam cu Blaga, Predoiu. Nu putem inchide ochii la propunerile serioase

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, vor sustine o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, vor sustine o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Victor Ponta: Ma simt intr-un fel vinovat fata de toti oamenii pe care ii propun, cand ii propun li se descopera ceva

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, au sustinut o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Victor Ponta, limbaj demn de un premier: Cotroceniul nu mai exista. Blaga si Flutur sunt cei mai mari lingai

Premierul Victor Ponta s-a dezlantuit la Suceava. Cotroceniul nu mai exista la nivel de presedintie, Basescu nu va primi de la el brevetul de nava, avand in vedere comportamentul din ultimele zile, Blaga si.

Victor Ponta lasa proiectul Rosia Montana pe seama Parlamentului

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca orice explorare sau exploatare va incepe la Rosia Montana numai in masura in care Parlamentul Romaniei va adopta o lege care sa prevada intre altele conditiile de mediu, conditiile de participare a statului roman, dar si soarta banilor rezultati din redeventa, transmite Agerpres.

Udrea, despre declaratia lui Victor Ponta de a invita PDL la negocieri: Este doar o strategie de comunicare a premierului

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat luni ca disponibilitatea premierului Victor Ponta de a invita PDL la negocieri pe teme economice este doar un exercitiu de imagine, pentru ca specialistii sai i-au recomandat sa inceteze cu acest razboi politic pe care l-a purtat de cand s-a intors din vacanta.

Victor Ponta: Scaderea cotei unice presupune o marire a diferentei de venituri intre cei cu salarii mici si cei cu salarii mari

Premierul Victor Ponta a replicat, luni, propunerilor pe zona economica venite din partea PDL, spunand ca a luat act de propunerea reducerii cotei unice si a contributiilor de asigurari sociale. Nu respingem de.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca deputatul PNL OvidiuSilaghi si-a retras candidatura pentru functia de sef al MinsiteruluiTransporturilor. Decizia.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca deputatul PNL OvidiuSilaghi si-a retras candidatura pentru functia de sef al MinsiteruluiTransporturilor. Decizia.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat luni dupa-amiaza ca liberalul Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor dupa ce DNA a cerut inceperea urmaririi penale pentru acesta. Intr-o declaratie remisa redactiei, Silaghi a confirmat ca si-a retras candidatura: Pentru a nu prelungi situatia de interimat la acest minister si pentru a nu aduce prejudicii de imagine Partidului National Liberal si Guvernului Romaniei, imi voi retrage candidatura la Ministerul Transporturilor si voi cere PNL sa faca o noua nominalizare. Sunt convins ca in timp se va dovedi faptul ca sunt intru totul nevinovat si ca aceasta a fost o manevra politica a lui Traian Basescu. Vom reveni cu amanunte.

Victor Ponta sustine o conferinta de presa la sediul USL, de la ora 18.00

Liderii USL Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin luni, de la ora 18. 00, o declaratie de presa la sediul central al USL, in contextul in care impotriva lui Ovidiu Silaghi, propus de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor, s-a cerut inceperea urmaririi penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )