Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Daca dupa Revolutie am fi avut un plan strategic, acum nu ne mai plangeam ca nu avem autostrazi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Daca dupa Revolutie am fi avut un plan strategic, acum nu ne mai plangeam ca nu avem autostrazi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, in cadrul ceremoniei de aniversare a 151 de ani de la infiintarea Academiei Romane, ca daca Romania ar fi avut dupa Revolutie un plan. continuă pe Antena3

imi doresc si voi face tot ce imi sta in putinta. Liviu Dragnea, planuri marete pentru tara noastra

Cu ocazia aniversarii a 151 de ani de la infiintarea Academiei Romane, Liviu Dragnea a declarat in cadrul ceremoniei ca daca tara noastra ar fi avut un plan strategic de dezvoltare dupa.

Liviu Dragnea explica episodul de veselie dintre el si seful statului de la Cotroceni: Sevil Shhaideh a facut o gluma pe care i-am povestit-o presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit, luni, la postul de televiziune Antena 3, motivul veseliei care a avut loc intre el si seful statului dupa incheierea ceremoniei de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la postul de televiziune Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului.

Liviu Dragnea, despre afirmatiile senatorului Ioan Denes, care a spus ca i se incalca libertatea daca un cuplu de acelasi sex se tine de mana pe strada: Nu sunt de acord cu el. ii sfatuiesc si pe ceilalti sa ia aminte ca PSD este un partid tolerant

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu este de acord cu afirmatiile senatorului PSD de Bistrita-Nasaud, Ioan Denes, care a sustinut ca persoanele de acelasi sex nu ar trebui sa aiba voie sa mearga pe strada tinandu-se de mana, daca nu scrie in lege acest lucru.

Liviu Dragnea: Nu am discutat cu ministrul Justitiei despre evaluarea sefilor parchetelor, dar acest demers era necesar. E mai putin important daca cei doi raman in functie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sef al social-democratilor, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre concluziile raportului privind activitatea sefilor parchetelor.

Bogdan Diaconu si Liviu Dragnea au discutat, la Parlament, despre constituirea aliantei BINE

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, a avut, luni, la Parlament, o intrevedere de aproximativ cu seful PSD, Liviu Dragnea. La iesire, Diaconu a afirmat ca liderul social-democrat l-a felicitat pentru constituirea aliantei Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE).

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Victor Ponta a afirmat ca seful PSD i-ar fi dus sticle de vin fostului prim-adjunct al directorului SRI: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu este nici nas, nici fin cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Precizarea vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a sustinut, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca liderul social-democrat i-ar fi dus sticle de vin acestuia.

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea ii ducea cadou sticle de vin prietenului Florin de la SRI: Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta scrie duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Liviu Dragnea a vorbit despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa si l-a nominalizat printre adversari si pe fostul premier PSD, ca 'Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman? . ) Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin Opus One pe care le ducea prietenul Liviu pentru prietenul lui Florin!' Dragnea vorbise anterior despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa, adaugand ca 'Unii spun ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros'.

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua.

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata. in Educatie, salariile vor creste cu 80%

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )