Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea a dezvaluit motivul hohotelor de ras dintre el si Klaus Iohannis de la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Sevil Shhaideh a stat la baza glumelor (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a dezvaluit motivul hohotelor de ras dintre el si Klaus Iohannis de la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Sevil Shhaideh a stat la baza glumelor (VIDEO)

Luni a avut loc la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a juramintelor a noilor ministri, Gratiela Gavrilescu si Viorel Ilie. La finalul acesteia, un episod a atras atentia tuturor. Cand. continuă pe B1

Liviu Dragnea explica episodul de veselie dintre el si seful statului de la Cotroceni: Sevil Shhaideh a facut o gluma pe care i-am povestit-o presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit, luni, la postul de televiziune Antena 3, motivul veseliei care a avut loc intre el si seful statului dupa incheierea ceremoniei de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea, adevaratul motiv pentru care a ras alaturi de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Liviu Dragnea a declarat in emisiunea Punctul de intalnire de ce a ras la Palatul Cotroceni, alaturi de Klaus Iohannis. Colegii au zis sa nu spun, dar suntem oameni. Mai.

Liviu Dragnea povesteste de ce a izbucnit in ras la Palatul Cotroceni: Sevil Shhaideh e un om foarte hatru. I-a spus primului ministru ca va fi incadrat de doua femei vicepremier

Liviu Dragnea a povestit luni seara, la Antena 3, de ce a ras luni dupa-amiaza la Palatul Cotroceni, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri Gratiela Gavrilescu ministru al Mediului si vicepremier) si Viorel Ilie ministru pentru Relatia cu Parlamentul). Sevil Shhaideh, pe care o cunoasteti, pe langa ca este un om foarte cinstit si foarte muncitor, este un om foarte hatru. Si ii spunea premierului, cand doamna Gratiela Gavrilescu astepta sa depuna juramantul: Cum o sa fiti dumneavoastra, domnule prim ministru, incadrat de doua femei vice-prim ministru?.

Liviu Dragnea spune ca ar putea discuta luni cu presedintele Iohannis despre desecretizarea protocoalelor dintre DNA si SRI

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, la Romania Tv, ca va incerca luni sa discute cu presedintele Klaus Iohannis despre desecretizarea protocoalelor dintre DNA si SRI. Dragnea va participa luni, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investitura a ministrului Mediului si ministrului pentru Relatia cu Parlamentul.

Liviu Dragnea: O sa-i propun presedintelui Iohannis desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va incerca luni, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri ai Mediului si Relatiei cu Parlamentul, sa discute cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la postul de televiziune Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului.

Mircea Geoana sare in apararea lui Liviu Dragnea, in razboiul cu Victor Ponta: Pana acum a fost suficient de intelept si de echilibrat sa nu intre intr-o capcana

Contestat de doi dintre fostii presedinti ai PSD, Adrian Nastase si Victor Ponta, Liviu Dragnea este aparat de al treilea, respectiv Mircea Geoana.Adrian Nastase ii reproseaza lui Dragnea ca PSD l-a.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: O panarama. Este ridicol acest domn Dragnea

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca Liviu Dragnea a pus la cale un joc pervers din raportul ministrului Justitiei. Basescu sustine ca supararea lui Dragnea arata ca acesta este o &b.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: Nu comentez minciunile 'Carmaciului' din Teleroman. Ma duc sa imi primesc 'plata' de la SRI ca sigur au mai ramas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui, Florin

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, raspunde, pe pagina sa de Facebook, acuzatiilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia, deputatul PSD de Gorj ar face parte din categoria oamenilor politici, coordonati de SRI s platiti de George Soros, care incearca sa slabeasca puterea sefului Camerei Deputatilor.

Traian Basescu, atac DUR la Liviu Dragnea: O PANARAMA! E ridicol acest domn

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca Liviu Dragnea a pus la cale un joc pervers din raportul ministrului Justitiei. Basescu sustine ca supararea lui Dragnea arata ca acesta este o &b.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )