Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lopetegui, in LACRIMI la prezentarea oficiala la Real Madrid! A fost CEA MAI TRISTA zi din viata mea, dupa cea in care a MURIT MAMA (VIDEO)

B1 B1,
Lopetegui, in LACRIMI la prezentarea oficiala la Real Madrid! A fost CEA MAI TRISTA zi din viata mea, dupa cea in care a MURIT MAMA (VIDEO)

Tehnicianul Julen Lopetegui a izbucnit in lacrimi in fata jurnalistilor. Modul in care a fost tratat de Federatia Spaniola de Fotbal, care l-a demis chiar inaintea inceperii Campionatului Mondial de Fotbal 2018. continuă pe B1

Primul soc de la CM de fotbal: Julen Lopetegui (selectionerul Spaniei), demis dupa ce a semnat cu Real Madrid

In cursul zilei de marti, Real Madrid a anuntat ca noul antrenor al albilor va fi Julen Lopetegui. La doar 24 de ore distanta, antrenorul a fost demis din functia de selectioner al Spaniei. Vineri, ibericii vor debuta la Campionatul Mondial de fotbal impotriva Portugaliei.

Real Madrid are antrenor - Julen Lopetegui i va pregati pe galactici n viitorul sezon

Julen Lopetegui 51 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Real Madrid, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii de pe Santiago Bernabeu. in prezent selectioner al Spaniei, Lopetegui va parasi Furia Roja la finalul Campionatului Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie).

Real Madrid si-a ales antrenorul: nume surpriza pentru inlocuirea lui Zidane

Tehnicianul Julen Lopetegui, selectionerul Spaniei, va fi noul antrenor al echipei Real Madrid, a anuntat formatia madrilena.

Surpriza URIASA la Real Madrid! Clubul a anuntat CINE va fi NOUL ANTRENOR al galacticilor

Suspansul privind numele noului antrenor de la Real Madrid, dupa demisia neasteptata a lui Zinedine Zidane, a luat sfarsit. Varianta aleasa de conducerea clubului a lasat, insa, pe toata lumea cu gura.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )