Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Maradona. Fostul fotbalist este acuzat de hartuire sexuala de o jurnalista din Rusia

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Maradona. Fostul fotbalist este acuzat de hartuire sexuala de o jurnalista din Rusia

O jurnalista de origine rusa l-a acuzat pe Diego Armando Maradona de hartuire sexuala la un hotel din Sankt Petersburg, unde starul argentinian a fost invitat pentru finala Cupei Confederatiilor 2017 la. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Opt turnatori raman fara protectie

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Curtea de Apel Bucuresti da o lovitura cumplita DNA prin faptul ca cel care a fost seful Comunitatii Nationale de Informatii al lui Traian Basescu, martor-denuntator,.

LOVITURA pentru Dragnea. Un PSD-ist acuza DICTATURA din propriul partid

Ziua si scandalul in PSD! Fostul ministru al Sanatatii din guvernarea Ponta, Nicolae Banicioiu, a criticat schimbarea Guvernului Grindeanu si a spus ca are rezerve fata de noul Executiv, informeaza B1.

12 perchezitii in judetul Bacau, intr-un dosar in care un primar este acuzat ca a constituit un grup infractional pentru taierea ilegala a padurilor

Doisprezece perchezitii au loc luni dimineata in judetul Bacau la sediul unor institutii publice si societati comerciale, precum si la resedintele unor persoane acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, spalarea banilor, fals in inscrisuri sub semnatura privata si taiere fara drept de arbori, intr-un dosar in care prejuduciul este estimat la 1 milion de lei.

Lovitura pentru DNA: Sunt obligati sa redeschida un dosar pe care l-au clasat (VIDEO)

DNA primeste o lovitura extrem de dura de la judecatori. Procurorii anticoruptie sunt obligati de Curtea de Apel Bucuresti sa redeschida un dosar pe care l-au clasat si sa inceapa urmarirea penala. Vo.

Procurorul General Augustin Lazar, lovitura pentru procurorii anti-Kovesi: Le-a incetat delegarile

Update: Procurorul general Augustin Lazar le-a incetat delegarile pe posturile de sefi de servicii celor doi procurori pentru care sefa DNA a facut cerere de revocare la CSM. Acestia, la randul lor, au.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )