Libnet.ro
UNICEF

11:45

LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Orsova, unde a participat la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze. continuă pe Ziarul Bursa

Romania in 2020. Doar 35% din populatie este conectata la reteaua de gaze

Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze, a afirmat vineri premierul Ludovic Orban. El a acuzat ca lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica.

Doar 35% din populatie este conectata la reteaua de gaze. Ludovic Orban: Lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica, care statea la baza (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatie este conectata la.

LUDOVIC ORBAN: Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

Orban: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola, dar avem deficit pe agricultura. Avem gaz si doar 35% din populatie este conectata la retea

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz. El a adaugat ca lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica.

Ludovic Orban, la reuniunea presedintiei Grupului PPE: Preocuparile Romaniei, pandemia de Covid-19 si relansarea economica. Sustinem toate proiectele de investitii, de crestere a competitivitatii UE pe plan global

Prim-ministrul Ludovic Orban a participat, joi, la reuniunea presedintiei Grupului PPE Solidari pentru redresarea Europei -, desfasurata in sistem videoconferinta si care a fost prezidata de Manfred.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL, castigarea alegerilor. Avem un avans de 9-10 procente in fata socialistilor (VIDEO)

Liberalii se arata increzatori in privinta scorului pe care il vor obtine la alegerile din acest an. Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca obiectivul PNL este castigarea atat a alegerilor locale, cat s.

LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz.

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in.

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in.

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )