Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban: Liviu Dragnea nu va candida pentru presedintie. Va pune un prost care sa deconteze infrangerea (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Liviu Dragnea nu va candida pentru presedintie. Va pune un prost care sa deconteze infrangerea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a respins categoric o candidatura a lui Liviu Dragnea in alegerile prezidentiale. Liderul liberal a aratat ca Dragnea nu va risca o infrangere clara si va gasi un prost care. continuă pe B1

Ludovic Orban, scrisoare deschisa catre Dragnea si Tariceanu: Va somez sa prezentati urgent proiectul de buget pentru 2019

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis o scrisoare catre liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in care le cere acestora sa prezinte public proiectul de buget pentru 2019 si sa convoace o sesiune extraordinara a parlamentului pentru adoptarea bugetului, din 14 ianuarie.

Ludovic Orban, scrisoare catre Dragnea, Tariceanu si Dancila: Din incompetenta voastra, anul 2019 incepe cum nu se poate mai prost pentru romani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si prim-ministrului Viorica Dancila. Liderul liberalilor.

Digi24 Va rezista Liviu Dragnea tentatiei de a candida pentru functia de presedinte al Romniei?!

Calculele lui Liviu Dragnea pentru 2019. Va candida pentru functia de presedinte? La prima vedere, raspunsul pare simplu: NU! in primul rand, orgoliul oricarui politician il impinge pe acesta sa viseze la cea mai inalta demnitate publica. in cazul de fata, orgoliul este bine impletit si cu multa frustrare.

LUDOVIC ORBAN DESPRE RESPINGEREA MINISTRILOR PROPUSI: Decizia presedintelui Iohannis, corecta si normala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, astazi, ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge nominalizarile de la Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor este corecta si normala, motivand ca cele doua propuneri nu au legatura cu domeniile respective.

Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana, la Tribunalul UE din Luxemburg, incercand, pe o cale colaterala, sa obtina anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum in care este inculpat liderul PSD de catre procurorii DNA, informeaza ziare. com.

An prost pentru firmele care au legaturi cu Liviu Dragnea sau cu fiul sau: Pierderi, profit mic sau doar din subventii

A fost un an prost pentru firmele care au legaturi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acestea au inregistrat cifre foarte proaste in ceea ce priveste profitabilitatea, conform datelor din ultimul an fiscal.

Liviu Dragnea afla, astazi, rezultatele expertizei din dosarul Tel Drum

Avocatii lui Liviu Dragnea se vor prezenta astazi la sediul DNA pentru a fi informati asupra concluziilor expertizei facute in dosarul Tel Drum, ancheta in care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si fraude din fonduri europene.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara, ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. Tanase a implinit in luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni ct de curnd sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara, la B1 TV ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. Tanase a implinit in luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tanara decat Dragnea.

Unde a petrecut Liviu Dragnea Revelionul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incercat sa fie extrem de misterios in ceea ce priveste locatia unde isi petrece Sarbatorile. O fotografie publicata de Irina Tanase si o alta publicata de liderul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )