Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mai multe persoane, care au inselat o companie de telefonie, in vizorul politistilor din Calarasi

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane, care au inselat o companie de telefonie, in vizorul politistilor din Calarasi

Politistii efecueaza, luni, perchezitii in Calarasi, la persoane suspectate ca au inselat o companie de telefonie, de la care au luat 55 de telefoane la pret promotional. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Calarasi, la persoane care ar fi inselat o companie de telefonie: 18 suspecti vor fi dusi la audieri

Politistii fac luni perchezitii in Calarasi, intr-un dosar in care doi barbati si o femeie sunt cercetati pentru inselaciune, constituire a unui grup infractional organizat si acces ilegal la un sistem.

Liviu Dragnea, sustinut de mai multe filiale PSD din tara ca presedinte interimar PSD. Nicolae Badalau (Giurgiu): Il sustinem pe Dragnea la sefia partidului; Congresul - cat mai repede, la toamna

Mai multe filiale PSD din tara isi exprima sustinerea pentru Liviu Dragnea la sefia interimara a partidului, cu doua zile inainte de reuniunea Comitetului Executiv CEX). In prezent, PSD este condus de Rovana Plumb, presedinta Consiliului National, dupa ce Victor Ponta s-a retras pe 12 iulie din fruntea PSD. Ministrul Muncii si-a anuntat intentia de a candida pentru aceasta functie, care nu apare in statutul partidului, in cadrul CEx de miercuri, cand urmeaza sa se discute si organizarea unui congres in cadrul caruia sa fie ales un presedinte de drept al PSD. Vezi in articol cum se pozitioneaza diverse filiale din tara.

Mai multe autostrazi in constructie, blocate din cauza procedurilor de mediu. Milioane de euro pe zi pierdute din cauza intarzierilor

Autostrada A10 Sebes - Turda si mai multe tronsoane din autostrada A3 Transilvania stau blocate in prezent sau au acumulat intarzieri din cauza procedurilor de mediu care bat pasul pe loc. La fel se intampla si in cazul pasajului suprateran Centura Bucuresti - Domnesti, proiect ce inca se chinuie sa demareze din cauza ca nu are inca eliberat Avizul de Mediu. Numai in cazul autostrazii Sebes - Turda volumul lucrarilor nerealizate zilnic din cauza blocajului in procedura de mediu este in valoare de 1 milion Euro/zi de intirziere, estimeaza Asociatia Pro Infrastructura API) care cere Ministrului Mediului sa urgenteze procedurile ce tin marile proiecte pe loc.

Financial Times ar putea fi vanduta: Publicatia a primit mai multe oferte de preluare si a fost evaluata la peste 1 miliard de euro

Trustul britanic de presa Pearson se gandeste sa vanda cotidianul Financial Times, potrivit unor surse. Publicatia, infiintata in 1888, a primit mai multe oferte de preluare si a fost evaluata la 1,4 miliard.

Zeci de eprubete cu sange si mai multe ace folosite au fost gasite langa o alee intens circulata a unui parc din Braila

Aproape 30 de eprubete cu sange si mai multe ace folosite au fost descoperite, duminica seara, langa o alee intens circulata a Parcului Monument din municipiul Braila. Autoritatile sanitare au izolat imediat zona, iar luni dimineata au ridicat toate recipientele. A fost demarata o ancheta pentru a se stabili cine a aruncat eprubetele respective in zona si daca sangele era contaminat.

Sorin Oprescu: Au existat mai multe cereri pentru construirea moscheei in Bucuresti, dar au fost respinse de Consiliul General

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a dezvaluit intr-un interviu pentru RTV ca au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, dar ca acestea au fost respinse in nenumarare randuri de.

CFR a impus restrictii de viteza pe mai multe tronsoane, din cauza caniculei

Din cauza temperaturilor ridicate, au aparut probleme si pe liniile de cale ferata, anunta B1 TV. in toata aceasta perioada, cei de la CFR au impus restrictii de viteza pe mai multe tronsoane. Sinele pur si s.

Arabia Saudita a dejucat mai multe atacuri ale teroristilor de la Stat Istamic. 400 de persoane au fost arestate

Oficiali din Arabia Saudita sustin ca au dejucat planuri teroriste ale retelei teroriste Stat Islamic in regat si ca au arestat, in acest proces, peste 400 de persoane. Ministrul de Interne saudit a.

DIICOT cere arestarea a opt persoane care au vandut Xanax in Norvegia. Ce utilizare avea

Procurorii DIICOT cer arestarea a opt dintre suspectii in dosarul privind vanzarea mai multor medicamente, inclusiv Xanax, in Norvegia.

Elixirul de soc care trateaza mai multe afectiuni. Cum se prepara

Socul este o planta care este folosita in prepararea unui elixir ce poate trata multe afectiuni ale organismului. Este vorba despre infuzia din flori de soc ce poate fi folosita pentru tratarea sinuzitei si a bronsitei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )