Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multe semafoare din zone ultra-aglomerate din Bucuresti nu functioneaza, traficul e paralizat. Invitam cititorii HotNews.ro sa ne semnaleze situatii smilare

Hotnews Hotnews,
 Mai multe semafoare din zone ultra-aglomerate din Bucuresti nu functioneaza, traficul e paralizat. Invitam cititorii HotNews.ro sa ne semnaleze situatii smilare

Semafoarele de la intersectia Strada Brasov cu Prelungirea Ghencea, Vitan si Sos. Virtutii nu functioneaza de mai bine de o saptamana, dupa cum au sesizat mai multi cititori Hotnews. ro. La fiecare ploaie mai mare zeci de semafoare din Bucuresti cad si cel mai probabil semafoarele din cele trei intersectii au ramas asa de la ultima ploaie. HotNews. ro a scris marti ca sistemul de management al traficului care modifica timpii de semnaforizare in functie de intensitatea traficului nu functioneaza de circa patru luni, in acest timp Primaria Capitalei neluand nicio masura pentru remedierea situatiei. Pe fondul acestei situatii tensionate, sefa Administratiei Strazilor, Alina Roman, si-a dat demisia. continuă pe Hotnews

Marirea si caderea regelui deratizarilor din Romania/ Cine este Alexandru Badea, suspectat ca a mituit mai multe administratii locale din Romania

Procurorii DNA au decis joi dimineata in mai multe primarii din tara, din judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu si Mures, in cadrul unei anchete de amploare, pentru a verifica contractele de deratizare si dezinsectie incheiate de societatea Coral Impex SRL din Ploiesti cu mai multe administratii locale. Procurorii suspecteaza ca toate aceste contracte s-au incheiat prin mituirea unor functionari, viceprimari sau chiar primari. Cine este insa patronul unei firme care a reusit, dupa propriile descrieri, sa devina una din cele mai mari din tara? Presa din Ploiesti a desemnat-o drept cea mai mare din Europa de Est? Cum a reusit un om de afaceri din Ploiesti sa creasca atat de mult?.

Cine sunt noii consilieri ai primarului interimar al Bucurestiului: Fostul arhitect-sef al lui Ontanu care si-a pus semnatura pe mai multe proiecte imobiliare controversate e consilier pe probleme de urbanism

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, si-a adus o noua echipa de consilieri personali imediat dupa numirea in functie. Bogdan Parvanu, numit consilier pe probleme de urbanism, a fost din 2009 pana in 2015 arhitect - sef la Sectorul 2, condus de Neculai Ontanu UNPR), iar din aceasta functie si din cea de sef al Directiei de urbanism a autorizat/avizat mai multe proiecte imobiliare controversate. Unul dintre ele este celebrul bloc de noua etaje de pe strada Maria Rosetti 38. Semnatura lui Parvanu apare si pe avizul de urbanism pentru blocul de 4 etaje de pe strada Icoanei 11-13. In ambele cazuri exista procese pe rol pentru anularea documentatiilor de urbanism, a autorizatiei de construire si demolarea cladirilor, societatea civila sustinand ca imobilele au fost autorizate si ridicate ilegal.

Mai multe companii petroliere au afisat preturi artificiale la combustibil. Risca sa ramana fara licenta

Mai multe companii petroliere au operat cu calcule eronate cand au decis modificarea preturilor la combustibil, iar Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) le avertizeaza ca ar putea ramane fara licenta de activitate.

Adolescenta violata dupa ce a fugit din spitalul de psihiatrie. Fata a avut mai multe tentative de suicid

O copila de 15 ani, care a fugit din spitalul de psihiatrie de la Socola ar fi fost luata de pe strada si violata de un individ care i-ar putea fi tata. Fata a avut mai multe tentative de suicid si era in spital.

Oferta de munca. Unde te poti angaja in aceasta saptamana si care sunt domeniile cu cele mai multe slujbe pentru someri

Peste 500 de locuri de munca vacante sunt inregistrate in evidenta AJOFM Calarasi in aceasta saptamana. Somerii care doresc sa se angajeze au de unde alege, cele mai multe slujbe fiind in domeniul confectiilor textile.

Se apropie ziua cu cele mai multe botezuri VIP

Se apropie ziua cu cele mai multe botezuri VIP. Duminica viitoare trei cupluri celebre isi vor crestina copiii. Iata despre cine este vorba si unde vor avea loc evenimentele.

NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo

Nu trebuie sa fiti pasionati de astronomie si spatiu pentru a va uita macar o data peste noile imagini publicate de oficialii NASA in urma cu cateva zile. De-a lungul anilor am vazut online sau in diverse documentare de la TV, un amalgam de imagini impresionante din misiunile Apollo. Din pacate, de cele mai multe [] NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,.

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )