Libnet.ro
UNICEF

10:45

MApN: Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania. Care este starea acestuia

B1 B1,
MApN: Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania. Care este starea acestuia

Unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania, a transmist sambata Ministerul Apararii Nationale, printr-un comunicat de presa. Este vorba despre caporalul. continuă pe B1

Unul dintre cei cinci militari raniti in 24 mai in Afganistan a fost transportat in Germania

Unul dintre cei cinci militari raniti in 24 mai in Afganistan in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare a fost transportat in Germania pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, anunta Minsterul apararii nationale.

MAPN: Un militar ranit in Afganistan, transportat in Germania

Anton Florin, unul dintre cei cinci militari raniti recent in Afganistan a fost transportat in Germania, potrivit MAPN.

UPDATE Trei dintre cei patru copii luati de viitura in Prahova au fost gasiti morti

Echipele de interventie au gasit, sambata, fetita de 9 luni luata de viitura cu tot cu casa, alaturi de cei trei frati si de mama lor, in localitatea Sangeru din judetul Prahova. Unul dintre frati fusese gasit decedat vineri noapte. 37 Pompierii au descoperit si trupul baietelului de sase ani, cel mai mare dintre cei patru copii luati de viitura vineri, la Sangeru.

Doamne, ce drama! A MURIT unul dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

Lumea sportului este in lacrimi, dupa trecere in nefiinta a antrenorului Constantin Dumitrescu! Moartea lui este plansa de toti cunoscutii sai. Federatia Romana de Atletism anunta cu durere trecerea .

Unul dintre judecatorii care l-au condamnat pe Dragnea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care se numara si judecatoarea Luciana Mera, membra in completul de cinci judecatori care l-a.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 MAI BET - cel mai rentabil indice, dintre cei analizati

Impulsionat indeosebi de cresterile celor doua societati bancare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET a bifat un avans de 4,29%, in intervalul 21 - 28 mai, cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni analizate, pentru perioada avuta in vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )