Libnet.ro
UNICEF

15:46

Marc Anthony, cel mai scump artist de pe scena Salii Palatului.

România Liberă România Liberă,
Marc Anthony, cel mai scump artist de pe scena Salii Palatului.

Concertul pe care starul latino Marc Anthony il va sustine in luna mai la Sala Palatului din Capitala este cu siguranta cel mai important din seria evenimentelor anuntate pentru prima parte a noului an de catre organizatorii de concerte din Romania. Acesta lucru se reflecta si in pretul biletelor care incep de la 220 de lei si ajung pana la 870 de lei, ceea ce a starnit multe controverse. Organizatorii concertului Marc Anthony, International Best Project, justifica preturile biletelor prin . continuă pe România Liberă

MARC ANTHONY, cel mai scump concert de la Sala Palatului!

Anul 2014, promite nenumarate concerte sustinute de artisti de renume, ale caror productii artistice sunt asteptate cu entuziasm de romanii.

MARC ANTHONY, cel mai scump concert de la Sala Palatului! Organizatorii explica pretul ridicat al biletelor!

Anul 2014, promite nenumarate concerte sustinute de artisti de renume, ale caror productii artistice sunt asteptate cu entuziasm de romanii.

El a fost cel mai piratat artist in 2013

Bruno Mars a reusit performanta de a fi desemnat cel mai piratat artist al anului, fiind indeaproape urmat de Rihanna, Daft Punk si Justin Timberlake.

VIDEO Concertele anului 2014: Peter Gabriel, Marc Anthony si Thirty Seconds To Mars, pentru prima data in Romania

Trupa americana Thirty Seconds To Mars, celebrul artist britanic Peter Gabriel si cantaretul american Marc Anthony vor concerta pentru prima data in Romania, in 2014.

Marc Anthony va concerta pe 19 mai la Sala Palatului

Marc Anthony va concerta la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 19 mai, biletele punandu-se deja in vanzare de luni.

Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Un nou-nascut a devenit cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania. Tatal sau este cel care a avut ideea sa ii deschida bebelusului un cont pe piata de capital. Copilul a participat astfel,.

Vedetele care s-au imbracat cel mai bine in 2013

Stilistul Ovidiu Buta a realizat clasamentul vedetelor autohtone care s-au imbracat cel mai bine in 2013 din pounctul lui de vedete. Topul le include pe Loredana, Laura Cosoi, Andreea Marin, Andreea Raicu, dar si pe nou-sositele Anca Lungu si Adela Popescu.

Vodafone ar putea deveni cel mai mare operator de telefonie mobila din India

Grupul britanic de telefonie Vodafone a demarat discutiile cu grupul Tata Group pentru a prelua un pachet de control la compania indiana de telefonie Tata Teleservices si a deveni cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata din India, informeaza cotidianul Economic Times.

Anul 2013, cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia

Anul 2013 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia, a anuntat vineri Biroul australian de meteorologie, relateaza AFP. Din 1910, data la care a inceput strangerea de date, 2013 a fost cel mai.

Bebelus de abia o luna, cel mai tanar investitor de la bursa: Acesta a participat la listarea Romgaz

Un bebelus de numai o luna a devenit cel mai tanar investitor de la bursa. Ideea a apartinut tatalui sau care s-a gandit sa-i deschida copilului imediat dupa nastere un cont de brokeraj. Asa se face ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )