Libnet.ro
UNICEF

14:30

El a fost cel mai piratat artist in 2013

ADPM ADPM,
El a fost cel mai piratat artist in 2013

Bruno Mars a reusit performanta de a fi desemnat cel mai piratat artist al anului, fiind indeaproape urmat de Rihanna, Daft Punk si Justin Timberlake. continuă pe ADPM

Marc Anthony, cel mai scump artist de pe scena Salii Palatului.

Concertul pe care starul latino Marc Anthony il va sustine in luna mai la Sala Palatului din Capitala este cu siguranta cel mai important din seria evenimentelor anuntate pentru prima parte a noului an de catre organizatorii de concerte din Romania. Acesta lucru se reflecta si in pretul biletelor care incep de la 220 de lei si ajung pana la 870 de lei, ceea ce a starnit multe controverse. Organizatorii concertului Marc Anthony, International Best Project, justifica preturile biletelor prin .

Vedetele care s-au imbracat cel mai bine in 2013

Stilistul Ovidiu Buta a realizat clasamentul vedetelor autohtone care s-au imbracat cel mai bine in 2013 din pounctul lui de vedete. Topul le include pe Loredana, Laura Cosoi, Andreea Marin, Andreea Raicu, dar si pe nou-sositele Anca Lungu si Adela Popescu.

Anul 2013, cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia

Anul 2013 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia, a anuntat vineri Biroul australian de meteorologie, relateaza AFP. Din 1910, data la care a inceput strangerea de date, 2013 a fost cel mai.

Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol.

Productia de petrol a Rusiei a atins cea mai ridicata valoare de dupa destramarea URSS, Astfel, Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol in 2013. Energia a fost motorul care a alimentat cresterea economica in cei peste 10 ani sub conducerea presedintelui Vladimir Putin, iar petrolul si gazele naturale au fost responsabile pentru mai mult de jumatate din veniturile la buget, potrivit Agerpres. Citeste si: Productia de petrol a Rusiei - un nou record .

Vodafone ar putea deveni cel mai mare operator de telefonie mobila din India

Grupul britanic de telefonie Vodafone a demarat discutiile cu grupul Tata Group pentru a prelua un pachet de control la compania indiana de telefonie Tata Teleservices si a deveni cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata din India, informeaza cotidianul Economic Times.

Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Un nou-nascut a devenit cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania. Tatal sau este cel care a avut ideea sa ii deschida bebelusului un cont pe piata de capital. Copilul a participat astfel,.

Bebelus de abia o luna, cel mai tanar investitor de la bursa: Acesta a participat la listarea Romgaz

Un bebelus de numai o luna a devenit cel mai tanar investitor de la bursa. Ideea a apartinut tatalui sau care s-a gandit sa-i deschida copilului imediat dupa nastere un cont de brokeraj. Asa se face ca.

Bruno Mars, Rihanna si Daft Punk sunt cei mai piratati artisti ai anului 2013! Vezi aici cine a mai ocupat un loc in top 20!

Anul 2013 s-a dovedit a fi foarte hot din punct de vedere muzical. Pe langa milioanele de albume vandute oficial.

VIDEO Justin Timberlake, cel mai bine vandut album: o realizare pentru artist, un pas inapoi pentru industria muzicii

Albumul lui Justin Timberlake, 20/ 20 Experience, a fost cel mai bine vandut album al anului 2013, dar cu toate acestea vanzarile sub cele scontate pentru un album fruntas, dupa cum informeaza site-ul huffingtonpost. com.

The 20/20 Experience este cel mai bine vandut album al anului 2013 in US! Vezi aici ce albume se mai regasesc in top 10!

A fost un comeback mult asteptat astfel ca noul album al lui Justin Timberlake a avut vanzari pe masura. Lansat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )