Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marea Britanie nu va colabora cu Siria in lupta impotriva Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie nu va colabora cu Siria in lupta impotriva Statului Islamic

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond: Nu cred ca deschiderea unui dialog cu regimul lui al-Assad ar duce la inregistrarea unor progrese in cauza pe care o aparam in regiune . continuă pe România Liberă

Departamentul de Stat american: Damascul si Washingtonul nu lupta impreuna contra Statului Islamic

Departamentul de Stat american a negat, luni, ca Washingtonul si Damascul lupta impreuna impotriva Statului Islamic SI), in contextul in care Statele Unite bombardeaza pozitii jihadiste in Irak, in timp ce.

Jihadistii Statului Islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul

Jihadistii Statului islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul, in urma lansarii atacurilor americane in Irak, a anuntat unul din angajatorii jurnalistului american, relateaza.

Patru romani din Marea Britanie, condamnati pentru fraude bancare de 160.000 de lire

Patru persoane de nationalitate romana au fost condamnate la inchisoare, joi, de catre un tribunal din Londra, pentru fraude bancare in valoare de 160. 000 de lire sterline, care au afectat mii de clienti ai bancilor din Marea Britanie, precum si din alte tari, informeaza Daily Mirror.

Patru imigranti romani din Marea Britanie risca inchisoarea pentru furturi din bancomate

Patru imigranti romani din Marea Britanie risca sa ajunga dupa gratii dupa ce au furat bani din conturile a peste 60. 000 de oameni, scrie standard. co. uk. Cei patru s-au folosit de camere video pe care le-au.

Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, in urma unui naufragiu

Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, dupa ce vasul pe care se aflau a naufragiat, relateaza Daily Mail. Katherine 21 de ani) si Alice Ostojic 19 ani) si-au petrecut 10 ore.

Iarna in Marea Britanie: Un vant artic va scadea temperaturile pana la limita inghetului, in luna august

Un vant arctic se va abate peste mari portiuni din Marea Britanie, ceea ce va face ca temperaturile sa scada pana la limita inghetului, aceasta fiind cea mai friguroasa luna august din ultimul secol, relateaza.

Armata Statului Islamic creste alarmant. Acum numara peste 50.000 de combatanti doar in Siria

Numarul combatantilor gruparii ultraradicale Statul Islamic implicati in Siria a depasit 50. 000 dintre ei fiind recrutati doar in iulie, a anuntat marti Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului,.

Peste 50.000 de teroristi lupta pentru Statul Islamic

Miscarea ultraradicala Statul Islamic SI) a adunat peste 50. 000 de teroristi care lupta in Siria, o zecime dintre ei fiind recrutati doar in luna iulie, potrivit Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

VIDEO: Singura privire din interiorul Statului Islamic

Medyan Dairieh, corespondentul VICE News, este primul si singurul jurnalist care a documentat pana acum din interior Statul Islamic.

Reactia presedintelui Obama, dupa decapitarea lui James Foley: Nu exista niciun Dumnezeu care sa accepte ceea ce au facut rebelii Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a avut miercuri o reactie transanta in legatura cu decapitarea jurnalistului James Foley de catre insurgentii gruparii jihadiste Statul Islamic din Irak SI), afirmand ca intreaga lume a fost socata de acest asasinat, potrivit CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )