Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marian Oprisan avertizeaza ca trei sferturi din sefii CJ in functie nu vor mai candida daca se mentine votul indirect

B1 B1,
Marian Oprisan avertizeaza ca trei sferturi din sefii CJ in functie nu vor mai candida daca se mentine votul indirect

Marian Oprisan, presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania UNCJR), a declarat, joi, ca trei sferturi dintre presedintii de CJ in functie nu vor mai candida si in 2016 daca se. continuă pe B1

Oprisan: Trei sferturi din sefii CJ nu vor mai candida daca se mentine votul indirect

Presedintele UNCJR, Marian Oprisan, a declarat, joi, ca trei sferturi dintre presedintii de CJ in functie nu vor mai candida si in 2016 daca se va mentine varianta de alegere prin vot indirect, adoptata de Comisia de Cod electoral, conform Mediafax.

Marian Oprisan ii cheama sefii judetelor la Bucuresti sa discute despre cum vor sa fie alesi la localele de anul viitor

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea si liderul PSD Vrancea, a avut saptamana trecuta o disputa cu seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), care a propus in Comisia de Cod Electoral ca presedintii de CJ sa fie alesi indirect, de catre consilieri.

Marian Oprisan, audiat in dosarul Referendumul

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat ca martor in dosarul Referendumului in care a fost trimis in judecata Liviu Dragnea.

Trei primari din Arges au ramas fara mandate, ca urmare a unor condamnari definitive

Primarii din localitatile argesene Campulung, Budeasa si Albestii de Muscel au ramas fara mandate, dupa ce prefectul judetului a semnat ordinele de incetare a mandatelor inainte de termen ca urmare a condamnarii definitive a celor trei edili si a interzicerii dreptului de a ocupa o functie publica, informeaza Mediafax.

Sfarsitul lumii e aproape, avertizeaza Stephen Hawking. Din ce cauza si cine este vinovat pentru asta

Renumitul fizician crede ca civilizatia ar putea disparea curand iar viitorul rasei umane ar fi spatiul cosmic. El spune ca de vine ar fi comportamentul uman din ce in ce mai agresiv, scriu jurnalistii de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )