Libnet.ro
UNICEF

13:30

Oprisan: Trei sferturi din sefii CJ nu vor mai candida daca se mentine votul indirect

România Liberă România Liberă,
Oprisan: Trei sferturi din sefii CJ nu vor mai candida daca se mentine votul indirect

Presedintele UNCJR, Marian Oprisan, a declarat, joi, ca trei sferturi dintre presedintii de CJ in functie nu vor mai candida si in 2016 daca se va mentine varianta de alegere prin vot indirect, adoptata de Comisia de Cod electoral, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Marian Oprisan avertizeaza ca trei sferturi din sefii CJ in functie nu vor mai candida daca se mentine votul indirect

Marian Oprisan, presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania UNCJR), a declarat, joi, ca trei sferturi dintre presedintii de CJ in functie nu vor mai candida si in 2016 daca se.

Rusia pleaca de pe Statia Spatiala, iar americanii nu vor mai avea transport

Rusia a anuntat ca se va retrage de pe Statia Spatiala Internationala in 2024, iar americanii nu vor mai avea navete care sa duca astronatii in spatiu.

Trei primari din Arges au ramas fara mandate, ca urmare a unor condamnari definitive

Primarii din localitatile argesene Campulung, Budeasa si Albestii de Muscel au ramas fara mandate, dupa ce prefectul judetului a semnat ordinele de incetare a mandatelor inainte de termen ca urmare a condamnarii definitive a celor trei edili si a interzicerii dreptului de a ocupa o functie publica, informeaza Mediafax.

Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni daca separatistii din Ucraina vor ataca orasul-port Mariupol

Moscova va intampina si mai multe sanctiuni europene daca fortele separatise de auto-aparare din estul Ucrainei vor ataca portul ucrainean Mariupol, a declarat in aceasta dimineata ministrul de Externe.

Doi ursi alcoolici din Soci vor incepe o viata noua in Romania

Doi ursi alcoolici care au trait in conditii dificile in ultimii 20 de ani, in Soci, vor avea parte in curand de sansa la o noua viata si vor fi transportati intr-un sanctuar care se afla in Romania. In aceasta luna, un tribunal rusesc a decis ca cei doi ursi - doi masculi - trebuie sa fie confiscati de la stapanul lor, care ii tine intr-o cusca foarte mica, murdara, in spatele unui restaurant din Soci, informeaza bbc. com. Animalele, din care unul este orb, au devenit dependente de alcool, intrucat vizitatorii le-au oferit foarte des astfel de bauturi in ultimii 20 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )