Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marian Vanghelie, dus in Arestul Capitalei. Nu a facut declaratii in fata anchetatorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marian Vanghelie, dus in Arestul Capitalei. Nu a facut declaratii in fata anchetatorilor

Primarul Marian Vanghelie a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, fiind retinut pentru 24 de ore, avocatul sau Cristian Ene precizand ca i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile, iar edilul si-a rezervat dreptul de a nu face deocamdata declaratii. continuă pe Wall-Street Ro

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Marian Vanghelie, retinut de DNA

ACTUALIZARE 07:31 Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost scos aseara din sediul Directiei Nationala Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut de procurori in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice, potrivit surselor din presa.

Marian Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si dus la Primarie

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos cu mascatii din locuinta sa, joi dupa-amiaza, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei Sectorului 5, transmite Mediafax.

Marian Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos ieri cu mascatii din locuinta sa, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei, unde, de asemenea, au avut loc perchezitii, iar de acolo urma aseara sa fie dus la DNA pentru audieri.

Marian Vanghelie, la intrarea la ICCJ: Am un loc in celula si pentru Ponta

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, retinut pentru abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, a fost dus, vineri seara, la instanta suprema, cu propunerea de arestare preventiva, el.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5, acasa la Marian Vanghelie si la ADP Sector 5: Procurorii suspecteaza ca exista contracte atribuite ilegal (VIDEO)

30 Marian Vanghelie a ajuns la resedinta sa in jurulul orei 10. 30, insa a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca veti vedea daca am perceput.

Marian Vanghelie afla daca va fi arestat preventiv

Marian Vanghelie va fi dus, vineri, in fata magistratilor pentru ca acestia sa judece cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pe numele primarului Sectorului 5. Sedinta de judecata incepe la 18:30.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )