Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mass-media din Kosovo: Victor Ponta a declarat ca Romania ar putea adopta unele noi decizii privind recunoasterea Kosovo

B1 B1,
Mass-media din Kosovo: Victor Ponta a declarat ca Romania ar putea adopta unele noi decizii privind recunoasterea Kosovo

Premierul Victor Ponta a declarat la televiziunea Klan Kosova ca Romania ar putea recunoaste Kosovo, informeaza postul TV sarb B92, citat de Agerpres. Romania este unul dintre cele cinci state ale Uniunii. continuă pe B1

Traian Basescu il ataca din nou pe Victor Ponta: Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza, duminica, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca are o obsesie numita Traian Basescu si caruia ii aminteste povestea cu sapatul gropii altuia.

Eurovision a inregistrat 11.722 de materiale in mass media

Competitia muzicala Eurovision a inregistrat 11. 722 de materiale in mass media, in perioada 20 - 24 mai 2015, evenimentul avand o vizibilitate crescuta in mediul online, arata o analiza a companiei de monitorizare media mediaTRUST.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Este o actiune democratica a opozitiei, insa majoritatea actuala functioneaza (VIDEO)

Victor Ponta a comentat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, subiectul motiunii de cenzura pe care PNL o va depune pe 5 iunie. Seful Guvernului a declarat ca depunerea unei motiuni.

Victor Ponta: Liviu Dragnea va fi coordonator al programului partidului pentru perioada 2016-2020. Noi toti consideram ca decizia justitiei a fost nedreapta (VIDEO)

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, in cadrul careia s-a dicutat despre demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al.

Victor Ponta: Romania8236; vrea si poate sa se implice mai mult in procesul de cooperare regionala. Avem o situatie politica stabila si o crestere economica solida

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook despre participarea sa la Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est din Tirana, Albania, spunand ca Romania vrea si poate sa se implice.

Victor Ponta: in cei trei ani de guvernare social-democrata in Romania s-au creat 231.000 de noi locuri de munca. Rata somajului a scazut la un minim de 6,5%

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina personala de Facebook ca, in cei trei ani de guvernare PSD, s-au creat 231. 000 locuri noi de munca, in timp ce rata somajului a scazut la un minim de 6,5%. Ne tinem.

Victor Ponta: Antena 3 a avut dreptate!

Victor Ponta da dreptate Antenei 3 in lupta cu Traian Basescu si da chiar exemple de jurnalisti care acum au schimbat barca puterii. Premierul scrie intr-o postare pe Facebook ca, acum, anumiti jurnalisti.

Victor Ponta si-a luxat piciorul la baschet

Victor Ponta si-a luxat piciorul la baschet. Cel mai probabil, premierul s-a accidentat duminica, atunci cand obisnuieste sa joace baschet cu prietenii. Premierul nu s-a mai deplasat astazi din birou.

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime.

Traian Basescu, catre Victor Ponta: Atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, criticandu-l pentru faptul ca are o obsesie numita Traian Basescu si amintindu-i de povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )